Kardashians S12 PR 8x10 300dpi wk

NANOVIJA DVANAESTA SEZONA MEGAHITA „U KORAK SA KARDAŠIJANIMA“ PREMIJERNO OD 1. MAJA NA E! KANALU

Najgledanija serija E! kanala, „U korak sa Kardašijanima“ (Keeping Up with the Kardashians), vraća se na ekrane u 12. sezoni kada porodica nastavlja da se prilagođava novim okolnostima. Kloi se suočava sa dugim procesom Lamarovog oporavka, Kortni otvara novo poglavlje u svom životu a Kendal pokušava da nađe balans između svoje uspešne karijere internacionalne manekenke i kvalitenog vremena provedenog sa porodicom. Uprkos tome što se njihovi životi razvijaju u različitim pravcima, duboka povezanost porodice i međusobna podrška nikada nisu dovedeni u pitanje. Porodica je uvek na prvom mestu i to je konstanta u novoj sezoni televizijske rijaliti senzacije, „U korak sa Kardašijanima“ koja će imati premijeru u nedelju 1. maja na E! kanalu u 20:00.

Povezana vest:  Druga sezona serije "Devedeset dana za venčanje" na kanalu TLC

12. sezona počinje od Kloi koja se prilagođava svojoj novoj ulozi Lamarovog staratelja na njegovom putu ka oporavku. Skot daje sve od sebe kao otac i odlučuje da kupi kuću u Kalabasasu da bi bio bliži Kortni i njihovo troje dece. U međuvremenu, Kortni pokušava da prihvati svoj novi život bez Skota kao svog partnera. Posle nekoliko meseci života u kući svoje majke Kris, Kim se ne oseća dobrodošlom i ima samo jedan izbor: da ode i nađe novo mesto za život, iako njena kuća još uvek nije spremna. Kajli prati poteze svoje starije sestre Kim i „ruši internet“ lansiranjem sopstvene linije karmina. Kendal je na vrhuncu karijere: lansira modnu liniju sa Kajli, posećuje različite zemlje zbog posla, snima za naslovne strane magazina i učestvuje na najpoznatijim modnim revijama. Ipak, uz veliki uspeh dolazi i velika žrtva, i mora da odluči da li sve to što radi vredi propuštanja nezamenljivih porodičnih uspomena.

Povezana vest:  DVOR 2011, Ukradena kruna

Keeping Up with the Kardashians produciraju Rajan Sikrest Productions i Banim/Marej Productions. Rajan Sikrest je i izvršni producent u okviru Rajan Sikrest Productions. Džil Goldšajnn, Džef Dženkins i Farnaz Farjam-Čazan su zvršni producenti. Kris Džener, Kortni Kardašijan, Kim Kardašijan Vest i Kloi Kardašijan su takođe izvršni producenti.

PHOTO: E! kanal