ashton-kutcher-takes-mic-two-and-a-half-men-promo-photo

Ešton Kučer i Džon Krajer najpaćeniji glumci na TV-u

Zvezde serije „Dva i po muškarca“, Ešton Kučer i Džon Krajer najplaćeniji su glumci na američkoj televiziji sa primanjima od preko 20 miliona dolara, navodi se u pisanju magazina Forbs.
Kučer (35) koji je zamenio Čarlija Šina u ovoj komičnoj seriji nalazi se na samom vrhu Forbsove liste drugu godinu za redom sa zaradom od 24 miliona dolara, međutim ni Krajer ne zaostaje za njim i ima zaradu od 21 milion dolara.
Njihov 19-godišnji kolega Angus T. Džons, nalazi se na sedmom mestu ove liste, a od juna 2012. do juna ove godine zaradio je 11 miliona dolara.
Komičar Rej Romano, čiji se šou „Svi vole Rejmonda“ završio pre osam godina, zauzeo je treće mesto na listi sa zaradom od 16 miliona dolara, a većinu tog novca je zaradio od distribuiranja SiBiEsovih komičnih serija.
Nil Patrik Haris iz SiBiEsove serije „Kako sam upoznao vašu majku“ debitaovao je na Forbsovoj listi na mestu broj četiri sa zaradom od 15 miliona dolara. On je ovo mesto podelio sa markom harmonom iz SiBiEsove kriminalističke drame „NCIS“.
Patrik Dempsi iz EjBiSijeve serije „Uvod u anatomiju“ našao se na petom mestu sa ukupnim primanjima od 13 miliona dolara.
Šin, nekada najplaćeniji muški glumac na televiziji, koji igra u seriji „Anger Management“ našao se na 10. mestu sa zaradom od 10 miliona dolara.
Forbs je do ovih podataka došao na osnovu razgovora sa producentima, agentima, menadžerima.

Povezana vest:  Program “Sezona zmija” startuje na Animal Planet kanalu