hanja micovicMTV Domaćica od sada i na televiziji Vijesti

Od nedelje 06. aprila od 21 sat, na programu televizije Vijesti, uz podršku regionalnog MTV kanala, počinje sa emitovanjem posebno izdanje MTV-jeve liste „Domaćica“ za Crnu Goru, nedeljnog pregleda 20 najboljih regionalnih spotova.
Tim povodom je danas u Podgorici organizovano druženje sa novinarima, na kojem je TV lice Hanja Mićović, voditeljka i „domaćica“ emisije na televiziji Vijesti, predstavila koncept emisije i ono što će gledaoci iz sedmice u sedmicu imati prilike da vide.
„Pored noviteta sa domaće muzičke scene, pregleda spotova koji su se te nedelje našli na „MTV Domaćica“ top listi, naša emisija će biti obogaćena različitim sadržajima, gostovanjima, izveštajima sa festivala, novitetima sa domaće i inostrane muzičke scene. Drago mi je što sam imala priliku da vidim brojne kolege novinare, kao i muzičare koji su došli da me podrže u ovoj novoj avanturi koja će, sasvim sam sigurna, biti veoma zanimljiva. Kako za mene, tako i za sve gledaoce televizije „Vijesti“ – istakla je Hanja Mićović.
„MTV Domaćica“ je jedina regionalna muzička top lista, a ovom saradnjom i specijalnim izdanjem emisije „Domaćica“ na televiziji Vijesti, šalje se jasan signal bendovima i izvođačima da mogu da očekuju još snažniju podršku i veću zastupljenost i vidljivost u medijima i kod publike.
„MTV je vodeći svetski brend zabavnog programa za mlade i pionir u kreiranju inovativnog programa. Samim tim, kada smo želeli da kreiramo program namenjen mlađoj publici, MTV je bio prirodni izbor za naše strateško partnerstvo. Već imamo najbolji informativni program u Crnoj Gori, sada želimo da pokažemo da pored vesti umemo i da napravimo dobar zabavan program. „Domaćica“ neće samo proširiti ponudu zabavnog programa televizije Vijesti, već će ona ujedno i promovisati muzičke izvođače iz regiona, posebno Crne Gore, „Domaćica“ je samo početak naše saradnje sa MTV kanalom i „Viacom International Media Networks.“, izjavio je programski direktor televizije Vijesti Derrick Odgondy.
Ovo je ujedno prva saradnja MTV-ja kao kablovske televizije i jednog terestrijalnog emitera.
„Saradnja sa televizijom Vijesti je važna sa nekoliko aspekata. Ona još jednom dokazuje značaj „MTV Domaćice“ kao jedine i najveće regionalne top liste i otvara još više vrata ka crnogorskoj sceni. Savsim sam siguran da će Hanja, koja se odlično snašla u ulozi „domaćice,“ uspeti da nam otkrije neke nove izvođače koje do sada nismo imali prilike da vidimo,“ istakao je Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV kanala.
Druženju sa novinarima prisustvovao je i član kotorskog hip-hop sastava Who See, Dejan Dedović zvani Deda, benda koji je upravo zahvaljujući sjajnom singlu „Reggaeton Montenegro“, uspeo u 2012. godini da drži prvo mesto nekoliko sedmica za redom na „MTV Domaćica“ listi. To im je donijelo veliku popularnost u celom regionu, ali i nominaciju i pobedu u trci za MTV Best Adria Act, a na nedavno održanoj dodeli MTV Video Play Awards, kojom se nagrađuju izvođači čiji su spotovi najviše puta bili emitovani na ovom kanalu, bokeljski dvojac je dobio Double platinum nagradu za video „Igranka“ koji je u toku protekle godine bio prikazan više od 800 puta.
Deda će biti i prvi gost domaćin premijerne epizode „Domaćica“ koja će, podsećamo biti premijerno emitovana na televiziji Vijesti u nedjelju 06. aprila u 21 sat.

Povezana vest:  PREMIJERA 1 sezone serije “Oprema za daleki sever” na Discovery kanalu

PHOTO: Aleksandar Jaredić