Dukatos Badem i pistaci JagodaNovi božanski ukusi Dukatos grčkog jogurta na policima

Nakon lansiranja President mladog kajmaka, jedne od najznačajnijih inovacija na tržištu mlečnih proizvoda u Srbiji, kompanija Somboled nastavlja da gradi kategoriju novog inovativnog proizvoda – jogurta grčkog tipa pod imenom Dukatos. Ove sezone kremasta i bogata tekstura prepoznatljivog Dukatos jogurta obogaćena je novim ukusima.
Svi ljubitelji ovog jogurta biće u prilici da dožive nova zadovoljstva i uživaju u punim, kremastim ukusima koštunjavog voća u Dukatos jogurtu sa bademima i pistaćima, kao i bogatom i osvežavajućem ukusu Dukatos jagode koji će svaku poslasticu učiniti sočnijom i slađom.
Dukatos jogurt pripada jedinstvenom grčkom tipu jogurta koji se zahvaljujući svojoj kremastoj strukturi može pripremati kao savršen umak ili dodatak jelima u kombinaciji sa drugim namirnicama, ili jednostavno konzumirati kao samostalni međuobrok. Dukatos natur je kao prvi proizvod za veoma kratko vreme pokupio simpatije potrošača. Osluškujući njihove potrebe, kompanija Somboled nastavlja sa novim iznenađenjima namenjenim svim ljubiteljima ovog najfinijeg jogurta, ali i ostalih mlečnih proizvoda. U narednom periodu planirano je da se sveži ukus mediteranske kuhinje, pored badema i pistaća i jagode, upotpuni još jednim novim egzotičnim ukusom.
Novi ukusi grčkog jogurta dostupni su u atraktivnim pakovanjima od 150g na prodajnim mestima širom Srbije.

Povezana vest:  Manifestacija „DrugAčiji 2021“ otvara leto na Adi za osobe sa invaliditetom 11. juna