LAV DundjerskiLAV DUNĐERSKI – pivo sa prezimenom!

LAV brend predstavo je novo pivo iz svog portfolija – LAV Dunđerski, inspirisano poznatim lokalnim pivarskim iskustvom i tradicijom, na događaju održanom sinoć u restoranu „Atina Aqua“, u Novom Sadu.
Svojim prisustvom događaj su uveličali i naši poznati glumci, Gorica Popović, Ivan Bekjarev i Milenko Pavlov, koji su odlomcima iz knjige „Male vojvođanske priče“, autora Ilije Tucića, sve prisutne vratili u najlepše doba Vojvodine. Muzička pratnja sastava Garavi Sokak i degustacija LAV Dunđerskog, doprinele su celokupnom doživljaju dobrih vremena kojih se Vojvođani sa osmehom sećaju.
-LAV Dunđerski je pivo posvećeno našoj ravnici koju je lako voleti, jer je lako voleti njene ljude. Namenjeno je svim pravim ljubiteljima piva u Vojvodini, a nastalo je u ime duge tradicije kvalitetnog pravljenja ovog ječmenog napitka. Novo pivo je počast osnivaču jedne od najstarijih vojvođanskih pivara – Lazaru Dunđerskom, napravljeno onako kako su ga i stari majstori pravili. Najznačajniji element kojim se LAV Dunđerski ponosi jeste tradicija duga 122 godine – izjavio je mainstream marketing menadžer kompanije Carlsberg Srbija, Igor Janković.
LAV Dunđerski je pivo zlatno žute boje, sačinjeno od izbalansiranog odnosa visoko kvalitetnog hmelja i slada uz dodatak ječma, sa sadržajem alkohola od 4,8%.
Ovo vrhunsko lager pivo punog ukusa i izražene gorčine idealno je za sve one koji vole da osete ukus tradicije, a da istovremeno ostanu verni svom omiljenom pivu.

Povezana vest:  Eucerin® pH5 kompleti po specijalnoj ceni se već nalaze u apotekama