uniqa kamion zdravlja 1UNIQA KAMION ZDRAVLJA STIŽE U SRBIJU

Jedinstveni MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju ponovo dolazi u Beograd u kome će biti postavljen u subotu i nedelju 26. i 27. aprila na Trgu Republike.
MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju je jedan od samo sedam takvih kamiona na svetu, koji zbog svog jedinstvenog dizajna predstavlja pravu atrakciju za naš grad. Dugačak je 16,5 metara, težak 35 tona, a zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za samo 2 sata pretvara se u ordinaciju veličine 60 m2.
U UNIQA senzacionalnom kamionu, nalazi se najsavremenija oprema za preventivne preglede, smeštena u nekoliko ordinacija. Tom prilikom građani će u njemu besplatno moći da provere celokupno stanje organizma. Kompletan preventivni pregled obuhvata EKG, ultrazvuk abdomena, srca, štitne žlezde, zatim analizu krvi, pregled oftalmologa, pregled mladeža, kao i savete za pravilnu ishranu i fizičku aktivnost.
Stručni tim UNIQA kamiona zdravlja čini 15 profesionalaca – doktora i drugog medicinskog osoblja koji će pored preglede pacijenata, pružati savete za očuvanje i poboljšanje zdravlja. Priliku da se pregledaju imaće klijenti UNIQA osiguranja, ali i zainteresovani građani koji su se prijavili za preglede.
Zbog velikog interesovanja, UNIQA će omogućiti svim građanima koji ne budu stigli da se prijave za pregled u kamionu, da u šatorima pored kamiona dodatno izmere nivo šećera u krvi i krvni pritisak. Takođe, građani zainteresovani za MedUNIQA zdravstveno osiguranje koji nam ostave svoj kontakt, na poklon dobijaju vaučere za besplatnu analizu krvi ili sistematski pregled. MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje, građanima obezbeđuje pokriće svih troškova lečenja u preko 450 najboljih privatnih i državnih zdravstvenih ustanova u 55 gradova, uz dostupnost lekara 24 časa dnevno.
Nakon Beograda, MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju putuje i u ostale delove Srbije, pa će tako od 28. i 29. aprila biti u Novom Sadu na Trgu slobode, 30. aprila u Kragujevcu na Platou ispred Gradske skupštine, a 1. i 2. maja u Nišu na Trgu Kralja Milana.

Povezana vest:  Guarana najmanja i najjača - „MALA KIDA"