tamara elleseZvezda takmičenja „X Faktor“ Tamara Milanović novo zaštitno lice Ellesse brenda

Zvezda takmičenja „X Faktor“ Tamara Milanović novo je zaštitno lice Ellesse brenda, čiji je zastupnik kompanija Sport Vision. Kad pomislimo na Tamaru Milovanović, ne možemo da se ne setimo njenih sjajnih nastupa u prvom domaćem takmičenju X Factor, u kome je svojim izvanrednim glasom izmamila oduševljenje publike i žirija.
Međutim, osim po boji glasa, svi je pamtimo i po upečatljivom stilu.
Upravo zato, Tamara je postala novi ambasador Ellesse brenda u Srbiji – odeće koja na pravi način odražava ono što nazivamo sportskom elegancijom. U ambijentu Sport Vision prodavnice u Shopping Centru Ušće, koji je za ovu priliku bio preuređen u pravi italijanski ćošak sa autentičnim posluženjem, Tamara je u prisustvu predstavnika brenda i medija zvanično ponela titulu Ellesse ambasadora, a zatim uživala u druženju sa mnogobrojnim okupljenim posetiocima.
-Čovek treba sam da odabere šta mu se svidja i šta mu je važno u životu. Nije lako znati šta hoćeš i kako da napraviš pravi izbor, za to ti treba sloboda. Da te niko ne požuruje, da te niko ne prisiljava. Prostor da možeš da razmisliš. Zato želim da zahvalim Ellesse-u i sport Vision-u što mi je dao taj prostor i sigurnost da mogu da se razvijam i uradim još više – izjavila je na promociji Tamara Milanović.
Prolećna kolekcija ove sjajne italijanske sportske opreme, koja već više od pola veka simboliše izvanredan kvalitet i svojevrstan životni stil je već u prodavnicama Sport Visiona, za sve koji žele da pronađu model u svom stilu.

Povezana vest:  Sunđer Bob Kockalone uz Nestlé žitarice za decu