GB Fa DG PD VP Guava 0913

GB Fa DG PD VP HoneyMelon 0913Fa Vitamin & Power: Okrepljujući gelovi za tuširanje sa vitaminima i voćnim mirisima

Fa Vitamin & Power je najnovija linija gelova za tuširanje iz Fa koji hidriraju kožu i u isto vreme osvežavaju i okrepljuju Vaša čula. Blaga formula sa vitaminima B ili E nežno čisti kožu i štiti je od dehidracije. Fa Vitamin & Power održava prirodnu vlažnost kože i ugađa čulima svojim laganim, voćnim mirisima. Fa Vitamin & Power gelovi za tuširanje dostupni su na tržištu u dve varijante – Vitamin E + Guava i Vitamin B + Honey Melon.
Koža je naš najveći organ na ljudskom telu, koji ga štiti od štetnih spoljašnjih nadražaja. Kako bismo našem organizmu osigurali optimalnu zaštitu, neophodno je kožu pravilno negovati, jer će samo uz odgovarajuću negu naša koža ostati zdrava i lepa. Sada, zahvaljujući novoj Fa Vitamin & Power liniji gelova za tuširanje, nega kože počinje već ispod tuša.
Dostupna u dve mirisne note, Fa Vitamin & Power linija nudi gelove za tuširanje za različite tipove kože. Voćni mirisi čine da sa Fa Vitamin & Power gelom za tuširanje doživimo predivno osvežavajuće i okrepljujuće iskustvo pod tušem, pritom negujući kožu vitaminima iz voća. Pružite Vašoj koži fantastičnu negu i dopustite da Vas zavedu osvežavajući voćni mirisi guave i dinje uz novu Fa Vitamin & Power liniju gelova za tuširanje.

Povezana vest:  Macin smehotres za Novosađane!