WashGo Novi Wash&Go sa biljnim ekstraktima, za 100% volumena tokom 48 sati, čak i za masnu kosu

Tradicionalne biljke su u širokoj upotrebi već vekovima u domaćim receptima, zbog efekata koji postižu kada se koriste za čišćenje i pročišćavanje, ili kada pomažu da se pojačaju ukusi i mirisi hrane ili iz zdravstvenih razloga. Sve prednosti ovih biljaka za vašu kosu možete naći u novom Wash&Go šamponu sa ekstraktima bilja koji vam pruža 100% volumena tokom 48 sati, čak i za masnu kosu, čisteći i pročišćavajući je do maksimuma.
Ključna stvar u korišćenju bilja za dobrobit zdravlja je u obnavljanju i održavanju fizičke, duhovne i emotivne ravnoteže u našim telima. Mnoge kulture su koristile lekovite biljke za očuvanje zdravlja i ozdravljenje. Novi W&G sa ekstraktima bilja danas pomaže da pretvorite masnu u prelepu kosu, punu volumena, donoseći vam prednosti koje pružaju tri snažne biljke, posebno spojene u ovoj boci šampona:
-Bergamot vam donosi koristi koje sada premašuju ono što većina ljudi zna – njegova antibakterijska i antiseptička svojstva čine ga popularnim već stotinama godina u borbi sa kožnim oboljenjima, u orijentalnoj medicini se koristi da pomogne protok vitalne energije, a u Napoleonovo doba su koristili bergamot za kolonjsku vodu i parfeme.
-Verbena sadrži eterično ulje koja pomaže u izoštravanju koncentracije i stimuliše funkcije mozga, njen osvežavajući miris podiže energiju, ublažava umor i prevazilazi osećaj apatije i nezainteresovanosti.
-Limun ima mnoge koristi koje doprinose boljem zdravlju, kao što je lečenje infekcije grla, stomatološki problemi, temperatura, respiratorni problemi, a služi i za jačanje imunog sistema, dok limunov sok može pomoći u borbi protiv peruti, gubitka kose i drugim problemima vezanim za kosu i kožu glave.
Uživajte u prelepoj kosi nahranjenoj biljnim ekstraktima iz novog Wash&Go šampona, koji pruža veličanstven volumen!

Povezana vest:  Trg otvorenog srca od 1. decembra 2012. do 10. januara 2013. godine