Salon de The by Small Tree 4U Beogradu se otvara prvi čajni salon
 
Ako sebe vidite kako u društvu najdražih, u udobnoj fotelji, sa šoljicom čaja u ruci uživate u atmosferi ispunjenoj mirisima cimeta, karanfilića i jabuke dok sa starog gramofona dopire lagana muzika – definitivno je vreme da izađete i prošetate do prvog čajnog salona „Salon de The“ u Beogradu.
Prvi „čajni salon“ na našim prostorima nudi izbor od preko 80 najfinijih čajeva  iz Japana, Kine, Indije, Cejlona, Tajvana, Južne Amerike, Južne Afrike i Srbije predstavlja I  prodavnicu čaja i čajnog pribora  predstavlja. Neobične kombinacije zelenog i crnog čaja sa jasminom, narandzom i đumbirom povešće vas na egzotična putovanja na koja ste uvek želeli da odete, a kombinacije od sušenih komadića jabuke, maline, ribizle, šargarepe i cvekle predstavljaju pravi izbor za užitak cele porodice.
Priuštite sebi harmoničan čajni užitak, jer magija dobrog čaja, pored arome i ukusa, leži i u ljubavi i posvećenosti sa kojima se ovaj napitak priprema za svakog našeg gosta.
U čajnom salonu „Salon de The“, pored čajeva i finih domaćih kolača očekuje Vas i odličan izbor čajnika, šolja, filtera i kutija za čaj, kako biste deo atmosfere koju ste osetili kod nas preneli i u Vaš dom i dragim ljudima priuštili trenutke koje će dugo pamtiti.
Čaj  je nekada bio privilegija najviših klasa Azije i Evrope, a sada je vreme da i Vi uživate u jednom od najstarijih  zadovoljstava. „Salon de The “ by Small Tree pomoći će vam da pronađete lepotu u jednostavnosti kojoj ćete se uvek vraćati!
Povezana vest:  Pet novih prirodnih područja upisano na UNESKO-vu listu