irina-avonU susret izazovima sa Avon Big & Daring Volume maskarom
 
maskara-bigNova iskustva, poznanstva i nove avanture su tu da nas bude iz monotonije i uvek vrate osmeh na lice. Svakodnevno se pridržavamo određenih pravila šminkanja i jutarnjih rituala sređivanja pred nove izazove, jer to je naša zona udobnosti u kojoj se osećamo sigurno. Međutim nekada je potrebno napraviti iskorak i usuditi se da budemo drugačije, izazovne i zavodljive. Inspirisana lepotom zavodljivog izgleda, kompanija Avon je kreirala novu Big & Daring Volume maskaru koja te vodi pravo u susret novim pustolovinama.
Uz Big & Daring Volume maskaru tvoje trepavice će biti savršeno oblikovane i intenzivno crne, čime će tvoj pogled dobiti ton smelosti i tajanstvenosti. Tajna maskare je u kremastoj gel strukturi, kompleksu kolagena, amino-kiselina i proteina koji stvaraju nežan osećaj glatkoće. Pored toga, za lako nanošenje, tu je posebno zaobljena četkica sa klinastim čekinjama, koja precizno razdvaja svaku dlačicu i besprekorno oblikuje trepavice. Sada možeš da prihvatiš sve izazove, jer nova Avon Big & Daring Volume maskara pruža savršeno definisane, i do šest puta gušće trepavice, bez grudvica.
Uz Big & Daring Volume maskaru, dovoljno je samo dva poteza da se postigne misteriozan, očaravajući pogled koji osvaja i odaje utisak samouverenosti. Usudi se da prkosiš i ostvariš svoje želje. Kompanija Avon ti i ovog puta glasno poručuje da raširiš krila i prepustiš se novim izazovima. Lepota je u tvojim rukama!
Povezana vest:  Trend za sva vremena - mala crna haljina