Doncafe na beogradskom festivalu cveca

DONCAFÉ NA PETOM BEOGRADSKOM FESTIVALU CVEĆA

Jubilarni, peti beogradski festival cveća tradicionalno će se održati ovog vikenda u parku Manjež, a bogati sadržaj, organizovan u sedam festivalskih zona će kao i prošlih godina biti upotpunjen kutkom za ljubitelje kafe. U Doncafé zoni odmora posetioci će moći da uživaju u mirisima i ukusima Doncafé napitaka i ćaskanju sa Lunom Lu, ali i da upotpune svoja znanja o biljki kafe i načinu njenog gajenja u kućnim uslovima. Pored bežične (wi-fi) konekcije za internet, brojnih magazina i štampe koja će posetiocima biti na raspolaganju, ovogodišnji kafe kutak biće omiljeno mesto i za najmlađe za koje je Doncafé spremio niz kreativnih radionica i takmičenja.
„Kao što je ideja ovogodišnjeg festivala cveća da nas podseti da je svako vreme je pravo vreme da uradimo nešto dobro za sebe, svoje zdravlje, životni i radni prostor, u Doncafé-u se uvek trudimo da se posvetimo sitnicama koje život znače. Zbog toga i ove godine družimo u zoni „IzVRTanje“, koja je sada već tradicionalni kutak za uživanje u omiljenim dnevnim ritualima “ istakla je Olivera Jokić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Strauss Adriatic.
Beogradski festival cveća je multimedijalna manifestacija koja se svakog septembra održava u centru Beograda. Kreiran kao nesvakidašnji urbani vikend vrt, već petu godinu za redom park Manjež pretvara najlepšu gradsku baštu obogaćenu raznovrsnim sadržajem. U cilju kvalitetnijeg života u skladu sa prirodom, festival okuplja učesnike čiji je rad inspirisan prirodom, cvećem i savremenim konceptima eko-urbanog dizajna. Pored edukativnog karaktera, Festival nudi i kvalitetnu zabavu ljubiteljima muzičkih i vizuelnih umetnosti.

Povezana vest:  Koja od šest Nutra Effects linija je vaš izbor?