Maloj Dariji je pomogla mama Ljiljana Jaksic da izvuce srecne dobitnikeMala Darija donela sreću porodicama Milojević i Jojić
 
Osmoj humanitarnoj akciji Specijalne bolnice „Beograd“ za dodelu besplatnih programa vantelesne oplodnje prisustvovalo je preko 260 parova. U ovoj akciji su izvučena dva para, a mala Darija je uz pomoć mame Ljiljane Jakšić, sreću donela bračnim parovima Milojević i Jojić.
-Sve veći broj bračnih parova koji se prijavljuju za učešće u našim akcijama, najbolji su pokazatelj da veliki broj parova u Srbiji ima problem sa dobijanjem potomstva. Zato smo, u cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta, pokrenuli i inicijativu osnivanja i učlanjenja donatora u Baby club, preko koga ćemo, nadam se, obezbediti sredstva za dodelu još više besplatnih programa vantelesne oplodnje – istakao je prof.dr Radulović.
Prvi član kluba ovih dana postao je „Miter international“ zahvaljujući čemu su u ovoj akciji umesto jednog, izvučena dva para.
Prof.dr Radulović je saopštio da će bračni par Deverdek, koji je u uskršnjoj akciji osvojio besplatan program vantelesne oplodnje, postati roditelji blizanaca. Ovo je samo još jedna potvrda da Centar za vantelesnu oplodnju Specijalne bolnice „Beograd“ ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća – čak 42%. Ovaj podatak je potvrđen i od strane RFZO.
Povezana vest:  SPEKTAKULARNI ŠOU CHIPPENDALES PONOVO U BEOGRADU 21. MARTA