Anew Nutri Advance Linija lagana i bogata formula bilo koja za 820dinAnew Nutri Advance – linija za sve starosne dobi
 
Iz kompanije Avon nam ove jeseni stiže nova hranljiva krema iz kolekcije Anew, Nutri Advance koja predstavlja savršenu negu u predstojećim jesenjim danima. Ova krema napravljena je u dve varijante i sadrži ulja sa kompleksom obogaćenim omega masnim kiselinama. Koži pruža nephodnu negu, hidrira je i čini je nežnom, a prema potrebi svoje kože možete izabrati laganu ili bogatu verziju, bez obzira na godine. Kreme iz nove linije pružaju negu tokom 24 sata, tako da krema za noć nije potrebna.
Lagana formula kreirana je za normalnu kožu dok je bogata formula namenjena suvoj i veoma suvoj kožu. Nova linija se može koristiti i za dnevnu i za noćnu negu.
Problem suve kože sa kojim se suočava veliki procenat žena, sada može biti rešen jer je naučno dokazano da Anew Nutri Advance povećava vlažnost kože za 60 posto, čini da koža bude otpornija na spoljne uticaje, kao što su vetar ili niske temperature i značajno umanjuje neprijatnu zategnutost kože. Suvoća i osetljivost kože se mogu javiti u svakoj životnoj dobi i veoma je važno da je koža nahranjena i zaštićena. Iz tog razloga Avon je kreirao Anew Nutri Advance kako bi omogućio ženama adekvatnu negu lica i da bi se izbegli prevremeni znakovi starenja.
Naše studije pokazuju da se čak 98 posto žena se složilo da imaju osećaj negovane kože tokom celog dana.*
Brinite o koži lica, pripremite je za jesenje dane i izaberite svoju formulu Anew Nutri Advance linije. Nova linija će biti dostupna u brošuri 15 koja će važiti od 23.10 – 11.11.2014.  godine i moći će da se kupi po specijalnoj ceni od 820 dinara.
 
*zasnovano na korisničkoj studiji S13-67A
Povezana vest:  Izložba koju ne smete propustiti: Unikatna jaja koja „oduzimaju dah"