SH SHP Nectar 250 CEE3 1401SH CON Nectar 200 CEE3 1401Schauma Nectar Nutrition: Nega kose sa cvetnim nektarom za suvu i veoma oštećenu kosu
 
Zdrava i bujna kosa ne samo da čini da se osećamo dobro, već je i oličenja stila i vitalnosti. Izuzetno suvoj kosi potrebna je sveobuhvatna i hranljiva nega. Novi Schauma Nectar Nutrition šampon sa formulom cvetnog nektara, pruža veoma oštećenoj kosi temeljnu negu koja joj je potrebna i spolja i iznutra, tako da je čak i duga, suva i izlomljena kosa negovana od korena do krajeva, i ponovo postaje neverovatno meka i svilenkasta. Sa neverovatno privlačnim mirisom, nežnim spojem orijentalnih i mirisnih nota odabranog cveća, uz Schauma Nectar Nutrition nega kose postaje jedinstveno iskustvo.
Šampon Schauma Nectar Nutrition, bogat senzualnim cvetnim mirisima, dubinski neguje kosu tokom pranja, i čineći je ponovo nežnom i svilenkasto lepom. Balsam Schauma Nectar Nutrition pruža zaštitni sloj svakoj vlasi kose, čineći je glatkom i sjajnom. Zavodljivi miris, sa cvetnim notama mandarine, ilang-ilanga i vanile, pretvara hranljivu negu kose u pravi hedonistički ugođaj čulima.
Povezana vest:  MOKSITO DIZAJN: RADIONICA KOJA MENJA POGLED NA ŠTAMPANJE MAJICA