IDEA za novo igraliste„Beograd grad novih IDEA“ za novo košarkaško igralište na Vračaru

Kompanija IDEA, u saradnji sa Coca Cola Hellenic Srbija, započela je renoviranje košarkaškog igrališta Osnovne škole „Svetozar Marković“ na Vračaru. Sređivanje igrališta početak je realizacije konkursa „IDEA Beograd grad novih IDEA“, u okviru kojeg potrošači, u IDEA prodavnicama predlažu ideje i lokacije za uređivanje.
Na novom, renoviranom košarkaškom terenu Osnovne škole „Svetozar Marković“ već u subotu 25. oktobra biće organizovan veliki košarkaški turnir svih osnovnih škola sa Opštine Vračar. Mladi košarkaši u fer borbi će se nadmetati za prestižno prvo mesto na opštini kao i za brojne slatke nagrade.
Kompanija IDEA će u prijatnom ambijentu Neimarskog parka,u subotu 25. oktobra, od 10 -15h najmlađima prirediti zanimljiv program NIKIforija karavana, a specijalno iznenađenje tog dana biće mini koncert za mališane i na taj način obeležićemo poslednje druženje sa NIKIforija karavanom.
IDEA kao društveno odgovorna kompanija neguje pozitivne vrednosti i odgovornost prema zajednici, ulaže i vodi brigu o budućnosti mladih generacija.
Konkurs „Beograd grad novih IDEA“ se nastavlja,jer„IDEA sluša vas, rekli ste nam šta vam treba, i mi smo to uradili!“

Povezana vest:  Devojka Mika Džegera pronađena mrtvra u Njujorku