Snimanje kalendaraOpel Corsa, Karl Lagerfeld i supermodel Šupet iza kulisa
 
Riselshajm/Pariz.  Početkom septembra, kamioni iz Riselshajma dovezli su posebnu pošiljku u studio L’Olivije u pariskom predgrađu Malakof. Sedam potpuno novih primeraka Opel Corse u različitim bojama bilo je spremno za jednu od najneobičnijih foto sesija ove godine. Dobro poznata ekipa postavila je osvetljenje, tehniku i opremu za snimanje, i time postavila pozornicu za veoma poseban dan u studiju, dan kada će Karl Lagerfeld fotografisati novu Opelovu zvezdu, novu Corsu, zajedno sa njegovom birmanskom mačkom Šupet Lagerfeld, za kalendar Corsa 2015.
Opel predstavlja video snimak dešavanja iza kulisa koji daje interesatan uvid u pripreme za snimanje kao i samo snimanje. Tokom tog dana, Lagerfeld i njegova mačka su dizajnerskim okom osmotrili Corsu iz svih mogućih uglova. Video snimak koji je dostupan na Opelovom YouTube kanalu prikazuje Šupet kako pozira iza volana i istražuje automobil i spolja i iznutra i tako pruža izuzetan uvid u novu Corsu.
„Šupet je veoma profesionalna. Ona je prva mačka top model“, rekao je Lagerfeld, oduševljen nastupom svog modela. Tina Miler, šef marketinga u Opelu, takođe je prisustvovala snimanju u Parizu. „U studiju je vladala sasvim posebna atmosfera. Karl Lagerfeld i cela ekipa su bili potpuno koncentrisani, srdačni i neverovatno prijateljski. Pored toga, prelepa Šupet je pozirala kao prava zvezda. Ovaj snimak koji prikazuje scene iza kulisa pruža jedinstven, ličan uvid u stvaranje ovog neobičnog kalendara za jedan izuzetan automobil.“
Povod za ovo snimanje bilo je predstavljanje nove pete generacije modela Opel Corsa. Fotografije snimljene u Parizu biće korišćene na kalendaru Opel Corsa za 2015. godinu. Slike će biti predstavljene na svečanom otvaranju izložbe početkom sledeće godine.
Povezana vest:  Viktorija Bekam: Nisam nesrećna