igor todorovic sa modelimaNeprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića

Kolekcija našeg poznatog kreatora i stiliste Igora Todorovića pod nazivom „Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“ i pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, održana je sinoć u Beogradu u okviru 36. po redu manifestacija Perwoll Fashion Week. Revija salonskog tipa, u skladu sa tradicijom najpoznatijih ateljea visoke mode, održana je u hotelu Metropol, a u publici su se našle VIP zvanice iz sveta mode, javnog života, biznisa i politike.
„Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“ je kolekcija koja je inspirisana glamurom francuske mode 50-ih godina prošlog veka. Prikazni modeli su izrađeni od najprestižnijih tkanina, krzna i rukom dorađjivanih detalja u perlama, vezu i čipki. Kolekcija svojom estetikom sledi prepoznatljivi modni potpis Ateljea Igor Todorović, a luksuzni komadi iz ove kolekcije su namenjeni damama koje uživaju u sofisticiranim modelima koji na najbolji način ističu ženstvenost.
Nakon same revije, Igor Todorović je izjavio: – Jedinstveni spoj kompanije MasterCard i kolekcije visoke mode Ateljea Igor Todorović, koju smo upravo prikazali pred velikim brojem ljubitelja mode večeras, učinio je da svi prisutni osete i prepoznaju neprocenjivo iskustvo onoga što moda može da emituje u oku posmatrača i emotivnom osećaju. Bilo je zaista neprocenjivo iskustvo biti deo tog spoja, zahvaljujući kome smo uživali u dahu glamura.
Najnoviju kolekciju Igora Todorovića koja je večeras imala premijeru u Beogradu publika u Abu Dabiju imaće priliku da vidi krajem novembra, a u martu naredne godine kolekcija će biti predstavljena u Parizu.

Povezana vest:  Bojana Savović dobitnica nagrade „Osvajanje slobode“