Dragan Vurdelja i Severina na setu 01Dragan Vurdelja i Severina ostvarili saradnju za Harper’s Bazaar

Dragan Vurdelja, naš ugledni beauty ekspert, je bio zadužen za make up u produkcijskom timu odabranih profesionalaca prilikom nastajanja modnog editorijala za decembarski broj srpskog izdanja Harper’s Bazaar-a. Snimanje za jedan od najuticajnijih svetskih modnih magazina se odvijalo na lokaciji srednjevekovnog dvorca u Hrvatskoj a na naslovnoj strani osvanuće Severina, muzička zvezda.
Tokom snimanja na živopisnoj lokaciji dvorca Trakošćan, nastale su raskošne fotografije modnog editorijala koje će pojaviti 24. novembra širom regiona. Dragan Vurdelja i Severina su više puta do sada zajedno radili na različitim atraktivnim projektima a ovaj modni editorijal predstavlja krunu njihove dosadašnje saradnje.
Podsetimo samo da se Dragan Vurdelja za nepune dve godine svog rada u britanskoj prestonici našao u samom svetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svedoči saradnja sa modnim dizajnerima Tom Fordom i Stellom McCartney, kao i modnom kućom Burberry. Vurdelja se posle dužeg boravka u Londonu, predstavio brojnim projektima domaćoj publici a uskoro će biti učesnik reality serijala u organizaciji online magazina www.wannabemagazine.com, pod nazivom Wannabe Blogger Reality Show. Draganovo dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čine ga našim najuglednijim beauty ekspertom danas čiji je rad prepoznat i cenjen u celom regionu.
Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Srpske asocijacije kozmetičara 1997. godine a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku. Veliku pažnju posvećuje edukaciji novih talenata kroz svoju make up školu, koju je osnovao 2006. godine u Beogradu.

Povezana vest:  Ovacije beogradske publike za ''Cirque du Soleil''