Ledeno dobaLEDENO DOBA NA LEDU U KOMBANK ARENI od 30.01. do 1.02.
 
Očaravajući  junaci iz filma „Ice Age – Ledeno doba“, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni, i to na ledu!
„Ledeno doba uživo“ prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava!
„Ledeno doba uživo“ svoju publiku vodi na nezaboravno putovanje sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma! Svi obožavaoci ovog serijala, uživaće u urnebesnoj pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima  i njhovim prijateljima i to na svom maternjem jeziku!
„Ledeno doba uživo“ je fantastična mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja svoje  gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnosti , uzbuđenja  i smeha!
Predstavu „Ledeno doba“ kreirala su najveća imena u kreativnoj industriji zabave. Šou je režirao brilijantni um koji stoji iza čuvene „Cirque du Soleil“ produkcije, Guy Caron, dok su priču, muziku i tekst osmislili Ella Louise Allaire i Martin Lord Ferguson koji iza sebe imaju brojne predstave rađene za „Holiday on Ice“, „APM Music“ i „Cirque du Soleil“. Za kostime koji su verodostojno oživeli animirane junake na ledu, bio je zadužen Michael Curry sa impresivnom karijerom u kompaniji „Disney“ kao i na Olimpijskim igrama.
Sa zaradom od preko 4 milijarde dolara, „Ice Age“ je jedna od najuspešnijih franšiza na svetu!
„Ledeno doba uživo“ je spektakl za arene u kome će uživati cele porodice!
Ulaznice od 1900 rsd od ponedeljka 24.11. u prodaji!
Povezana vest:  Sutra svi uz sportiste i umetnike za najveći bazar humanosti!