Patelina na Mikser Design FooduSAVETI ZA SAVRŠENE ZALOGAJE

Posetioci predstojećeg Mikser Design Food-a (23. novembar, Mikser House) imaće priliku da učestvuju u gastronomskim radionicama i takmičenjima u okviru Patelina kutka za uživanje. Zahvaljujući iskustvu poznatog kuvara Filipa Ćirića, svi ljubitelji neobičnih kulinarskih kombinacija će dobiti korisne savete kako da naprave zalogaje za pamćenje.
– Budući da već dugo pratim trendove u gastronomiji, naročito cenim kreativnost i kvalitet. Patelina i ja imamo jednu zajedničku crtu, a to je inovativan pristup hrani. Novi vegatarijanski Patelina Vege namazi predstavljaju modernistički pristup klasičnim ukusima poput paprike ili paradajza, a upravo takav odnos prema hrani negujem i sam, pri kreiranju originalnih jela, istakao je Ćirić.
Svoju kreativnost svi zainteresovani će moći da ispolje u raznim aktivnostima koje su posebno osmišljene za ovu priliku, dok najuspešnije kreacije očekuju zanimljivi pokloni. Osim celodnevne degustacije novih namaza, u planu je izbor za najlepši zalogaj (od 13h), zatim zabava uz Patelina točak ukusa (14h-17h), dok se najhrabriji mogu oprobati u pogađanju tajanstvenih ukusa (od 17h).

Povezana vest:  Nađi vreme, dobro je znati!