Bazar mama preduzetnica„Bazar mama preduzetnica“ u Delta Cityju
 
I ove godine atrijum Delta Cityja biće dobro poznata stanica tradicionalne manifestacije „Bazar mama preduzetnica“, koji će po četvrti put biti organizovan u subotu, 28. februara. U okviru izložbeno-prodajne manifestacije, posetiocima Delta Cityja svoje ručno rađene proizvode i kompanije predstaviće više od 40 mama preduzetnica.
Pelene od bambusa, edukativne ekološke igračke, ručno izrađeni sapuni, nameštaj za lutke, slatkiši, unikatni nakit i dekorativni predmeti – samo su deo ponude mama preduzetnica, u okviru ovogodišnjeg Bazara.
Cilj manifestacije je predstavljanje mama preduzetnica i njihovih kompanija javnosti, ali i da se motivišu druge mame da započnu sopstveni biznis. Posetioci će imati priliku da upoznaju ove hrabre mame i da čuju iz prve ruke šta ih je motivisalo da pokrenu posao, koji su izazovi na koje su nailazile i šta je to što ih motiviše u poslu.
Sonja Dakić, mama kreatorka „DajDaj“ ekoloških pelena od bambusa svake godine učestvuje na Bazaru mama preduzetnica u Delta Cityju. Sonja kaže da uopšte nije lako biti mama preduzetnica jer to zahteva puno truda, rada i odricanja, ali da sa druge strane omogućava slobodu u organizaciji poslovnih i porodičnih obaveza: „Bazar je idealna prilika za mame koje tek pokreću svoj biznis da upoznaju druge mame preduzetnice, da dobiju savete i smernice, ali i da vide da se istrajnost i upornost isplati. Priča o „DajDaj“ pelenama kreće sa rođenjem moje ćerke. U potrazi za onim što je najbolje za nju, saznala sam za platnene pelene, ali sam jako teško dolazila do njih. Tada sam zajedno sa kumom odlučila da ih mi sami proizvodimo i pokrenule smo priču o pelenama od bambus vlakana.“
Bazar će biti otvoren za posetice šoping-mola od 10 do 22 časa. Dođite da upoznate i podržite ove hrabre i uspešne mame!
Povezana vest:  Najmlađi Novosađani ispraćaju 2016. godinu uz operu Crvenkapa i Deda Mraza