POCEO PRVI FESTIVAL DECJEG ZDRAVLJA U BEOGRADUPočeo prvi Festival dečjeg zdravlja u Beogradu

U Beogradu je danas počeo prvi Festival dečjeg zdravlja, jedinstveni događaj koji na izuzetno zanimljiv način promoviše zdravlje naših najmlađih.
Maskote festivala, Super Moćko i Super Beti kao i roda Beba iz Hemofarmove palete sirupa „Lekovitog carstva“ u naredna dva dana će kroz izuzetno zanimljive animacije učiti sve prisutne mališane kako da još bolje čuvaju svoje zdravlje.
S druge strane, roditelji će biti u prilici da na jednom mestu reše sve nedoumice i dobiju stručne savete od pedijatara i lekara specijalista u vezi sa zdravljem svoje dece.
Na svečanom otvaranju prisutnima se obratila i dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći Beograda, koja je poručila deci da brinu o nezi svoje kose, zuba, da održavaju nego ruku, da što više spavaju, da se dosta kreću i poručila deci da što duže žive u carstvu detinjstva.
Ovaj Festival podržala je i kompanija Hemofarm, koja je već dugi niz godina usmerena na edukaciju mladih o važnosti preventive i adekvatnog lečenja. „Uz Hemofarm proizvode odrastale su generacije dece i zato se trudimo i da nadalje, pored vrhunskog kvaliteta naših proizvoda, na zabavan način učimo decu negovanju zdravstvene kulture i zdravom pristupu životu. Uvek se radujemo kad imamo mogućnost da podržimo manifestacije poput Festivala dečijeg zdravlja koje uče najmlađe zdravstvenoj kulturi jer smo, uz doktore koji brinu o dečijem zdravlju, uvek tu za decu i njihove roditelje“, rekla je Sanda Savić, direktor korporativnih poslova I komunikacija Hemofarma.
Sve dodatne informacije o ovom događaju možete naći na zvaničnoj facebook stranici www.facebook.com/festivaldecjegzdravlja

Povezana vest:  Banca Intesa je najbolja banka u Srbiji