Dani Italije karneval 3

Defileom venecijanskih karnevalista počeli „Dani Italije“ u Delta Cityju

U nedelju najmlađe očekuje predstava „To je moja muzika“, a sve ljubitelje šopinga i odlični popusti do 30% na najnovije kolekcije italijanskih brendova

Defileom više od 50 originalnih venecijanskih karnevalista i predstavnika ove manifestacije svečano su otvoreni „Dani Italije“ u Delta City-ju, koji će trajati i u nedelju, 29. marta. U okviru ove tradicionalne manifestacije biće organizovani koncerti, dečije predstave, zabavne sportske aktivacije, a ljubitelji šopinga moći će da uživaju i u popustima do 30% na najnovije kolekcije italijanskih brendova.

Povezana vest:  Festival „Dani lepote“ u Delta Cityju

Na otvaranju manifestacije brojni posetioci imali su priliku da uživaju i u nastupu popularne italijanske pevačice Kristine per Marche, koja ih je tokom jednočasovnog koncerta podsetila na čuvene italijanske evergrin hitove.

Eksponat – čuveni motor iz Titove pratnje
Ljubitelji poznatog brenda italijanskih motorcikala, Motto Guzzi, imaju priliku da tokom oba dana manifestacije, u atrijumu šoping-mola, pogledaju i slikaju se sa čuvenim modelom Nuovo Falcone Militare 1970, koji je muzejski primerak, ali i model iz čuveneTitove pratnje JNA.

Povezana vest:  TUBORG ULTIMATE SUMMER, Zakintos - prva destinacija Tuborg lanca zabave!

U nedelju, od 12 do 13:30 sati, najmlađi će imati priliku da uživaju u zabavnoj predstavi „To je moja muzika“ u okviru koje glumci kroz muziku I skečeve animiraju decu i podstiču ih na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju, a sve u duhu Italije, njene muzike, kulture I tradicije.

U toku oba dana manifestacije „Dani Italije“ posetioci imaju priliku da se oprobaju u zabavnoj aktivaciji koja je prvi put organizovana u Srbiji, Just dance – uz pomoć audio i video efekata, ali I plesnih instruktora, posetioci imaju priliku da nauče poznate plesne koreografije I zaigraju kao prave zvezde. Takođe, posetiteljke koje želele dodatno da se zabave imaju priliku da šutiraju penale na gol, a one najspretnije očekuju I vredne nagrade.

Povezana vest:  Brus Vilis i Džon Mejer pevali bluz u dobrotvorne svrhe

Zabavni program oba dana manifestacije obeležiće i odlična muzika i popularni italo-disko uz koji će posetioci moći i da zaigraju tokom šopinga.