Neverne bebeUŠĆE SHOPPING CENTER PROSLAVIO ŠESTI ROĐENDAN UZ NEVERNE BEBE I WHO SEE
 
Spektakularnim nastupom legendarnog rok benda Neverne bebe počela je proslava šestog rođendana UŠĆE Shopping Centra. Članovi benda su posetiocima priredili odličan muzički program, a atmosferu pred nastup zagrejao je popularni bend Who See poznat po šaljivim hip-hop pesmama.
Zabavni program vodili su mladi glumci Tamara Dragičević i Bojan Perić, a za dobro raspoloženje pobrinule su se i mlade pevačke „Zvezdice“ kao i elegantne balerine i egzotični Sambansa bend.
„U prethodnih šest godina naš UŠĆE Shopping Center imao je čak 60 miliona poseta, a zajedno smo uživali u više od 700 različitih humanitarnih, ekoloških i edukativnih akcija, koncerata i drugih zabavnih projekata. Hvala vam što ste došli da zajedno proslavimo rođendan našeg UŠĆE šoping centra i pozivam vas da tokom aprila učestvujete u našoj velikoj rođendanskoj akciji jer možete da osvojite neki od zanimljivih poklona“, rekla je Tijana Vujović, generalna direktorka kompanije Confluence Property Management koja upravlja UŠĆE Shopping Centrom.
Tokom celog vikenda posetioci su uživali u specijalnim rođendanskim popustima, a ozvaničen je i početak velike poklon akcije „Zamisli želju i osvoji“ u kojoj posetioci UŠĆE SC imaju priliku da osvoje neki od brojnih poklona među kojima su putovanje na Formulu 1 Hungaroring, platna kartica sa 200.000 dinara, ili Vespa Piaggio 50 4T.
Povezana vest:  Baba Martin Design Market