Knjaz Milos Prvo-MestoGRAĐANI SRBIJE IZABRALI – „KNJAZ MILOŠ“ NAJBOLJA MINERALNA VODA

U okviru tradicionalne akcije „Moj izbor“, koju organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, potrošači Srbije su za jedan od omiljenih proizvoda izabrali mineralnu vodu „Knjaz Miloš“. Jedan od najstarijih i najcenjenijih srpskih brendova ovo priznanje osvojio je u kategoriji mineralnih voda i to petu godinu zaredom, zbog čega je od Udruženja potrošača dobio i zlatnu medalju „Moj izbor“.
„Poverenje potrošača, zahvaljujući kojem smo već godinama lider na tržištu voda u Srbiji, najvrednija je nagrada za trud koji naši zaposleni svakodnevno ulažu da bi očuvali kvalitet KNJAZA. Pet godina su potrošači birali Knjaz Miloš za najbolju mineralnu vodu i to je vrednost kojom se najviše ponosimo“, rekao je direktor marketinga kompanije „Knjaz Miloš“ Aleksandar Rašković.
Glasanje za omiljene proizvode sprovedeno je u supermarketima u 15 gradova Srbije, na reprezentativnom uzorku od 2.000 kupaca, a akcija je organizovana uz podršku Grada Beograda, Kancelarije potpredsednika Skupštine Republike Srbije dr Vladimira Marinkovića, kao i Privredne komore Beograda.

Povezana vest:  „NAJLEPŠE SRPSKE BAJKE I NARODNE PRIČE ZA DECU“ NAJUGROŽENIJIMA