Dijamant Suncokretovo ulje 1L SRB ME MKPOTROŠAČI ODABRALI: DIJAMANT ULJE DOBITNIK ZLATNE MEDALJE „MOJ IZBOR“
 
Dijamant ulje je na osnovu glasova potrošača, ponelo titulu najomiljenijeg ulja  u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“ i dobilo zlatnu medalju „Moj izbor“ za petogodišnje liderstvo na tržištu jestivih ulja. Nepromenjen vrhunskih kvalitet kome se veruje, ali i tradicija duža od 75 godina je ono što Dijamant ulje izdvaja od ostalih proizvođača na tržištu Srbije.
Dijamant jestivo rafinisano suncokretovo ulje potrošači širom Srbije pet godina za redom biraju za omiljeno domaće ulje u okviru istraživanja koje je sprovodi udruženje „Moja Srbija“.  Ovom nagradom potvrđuje se tradicionalno visok kvalitet Dijamant ulja i primena savremenih svetskih trendova u proizvodnji hrane.
„Nagrade i priznanja su još veći podsticaj da kao vodeći proizvođač u okviru uljarske industrije, nastavimo kontinuirano da ulažemo u razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda, kao i u razvoj samih proizvodnih procesa. Ponosni smo na ovo priznanje koje ima izuzetnu vrednost za nas zbog činjenice što dolazi upravo od potrošača koji više od sedam decenija prepoznaju kvalitet“ – izjavila je Slavica Kešelj, direktorica kompanije Dijamant.
Povezana vest:  Angry Birds pomažu ugroženim vrstama pacifičkih ostrva