Dani Eucerina april 2015Dani Eucerina u aprilu!

Kupovina koja se nestrpljivo očekuje: Eucerin® preparati tokom aprila po 20 odsto nižoj ceni!
Smena godišnjih doba ne dešava se samo u prirodi već i u našem telu i koži, te i u našim ormanima i na policama u kupatilu! Kape, šalovi, jakne i kaputi, sva teška i punija garderoba povlači se ispred laganih džemperića, prozračnih haljina, šarenih majica… U zaborav, do sledeće prilike, odlazi i većina preparata za negu koji su zadovoljavali specifične potrebe naše kože tokom jesenjih i zimskih vremenskih uslova, a police u kupatilu ostaju prilično ispražnjene očekujući preparate koji će koži, telu i kosi pružiti zdravlje i blistavost neophodne da bi se smelo pokazali u punom sjaju.
Da bi izašao u susret svojim potrošačima i zadovoljio njihove potrebe za proverenim medicinskim preparatima koji će im obezbediti adekvatnu negu na pragu nove sezone, Eucerin® u apotekama širom Srbije od 1.do 30.aprila organizuje Dane Eucerina, tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti sa popustom od čak 20 odsto!
Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana, a na popustu su kako preparati na koje ste već navikli, tako i novi koje nestrpljivo želite da isprobate. Raspitajte se kod vaših apotekara, požurite u najbližu apoteku ili posetite sajt www.eucerin.rs (rubrika Eucerin novosti) i saznajte kada je Vaš Eucerin®dan! Uz stručne savete farmaceuta iz široke palete Eucerin® preparata odabirite one koji će vam pružiti adekvatnu i efikasnu negu, a policu u kupatilu učiniti omiljenim prostorom u vašem domu.
Eucerin® dani su vaši dani!

Povezana vest:  Supernatural lansira modni brend posvećen Dunavu “Friends of the Danube”