Kopaonik decaNa Kopaoniku i za Uskrs skijanje u punom pogonu , gratis smeštaj i ski oprema za svu decu do 12 godina
U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, MK Mountain Resort je obezbedio posebne benefite za najmlađe goste. Sva deca do 12 godina boraviće besplatno u najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku, uz gratis korišćenje ski opreme. Iako smo dobro „zagazili“ u proleće, Kopaonik će tokom aprila biti najbolji izbor za sve one koji se odluče da uškršnje praznike provedu na snegu.
Naš najpopularniji ski centar trenutno beleži sezonu sa rekordnom posetom, a odlični vremenski uslovi i preko metar snega na stazama obećavaju da će skijanja i radosti na snegu biti i tokom uskršnjih praznika. U periodu do 13. aprila, u ponudi MK Mountain Resorta su promotivni Uskršnji ski paketi sa smeštajem u hotelima Grand i Angella. Paket od tri noćenja na bazi polupansiona u hotelu Angella u ponudi je po ceni već od 128 evra, dok je cena paketa od tri noćenja u hotelu Grand od 171 evra po osobi. Pored gratis smeštaja i ski opreme, decu će obradovati kreativne uskršnje radionice, ali i zabava uz kuglanje za celu porodicu. Uz to, svim gostima na raspolaganju su besplatni spa & wellness sadržaji u okviru hotela – bazen i džakuzi na otvorenom, zatvoreni bazen sa relaks zonom i sauna svetom, kao i veliki izbor tretmana i masaža po promotivnim cenama.
Blizina Kopaonika i odlična ponuda za velike i male skijaše, početnike i profesionalce ali i one koji samo žele da odmor na planini, dovoljan su razlog da se tokom praznika uputite ka našoj planinskoj lepotici.
Povezana vest:  Usvojen draft agende za poboljšanje položaja prevremeno rođene dece i njihovih roditelja