monopol tanjug kzn

Konkurs za izbor 12 mesta na srpskoj Monopol tabli

Srbija je jedna od četiri države Evrope koje su dobile posebnu ediciju igre Monopol na nivou cele zemlje, a u narednih mesec dana trajaće konkurs za izbor 12 mesta koja će se naći na srpskoj Monopol tabli, rekao je danas direktor za razvoj Monopola Lazar Vuković. 
On je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da će do 30. aprila građani moći da nominuju svoja omiljena mesta, obeležja I lokacije koji po njihovom mišljenju najbolje predstavljaju Srbiju, nakon čega će biti odabran i autor najboljeg predloga. 
Predlozi mogu da se šalju na imejl adresu [email protected]. ili na fejsbuk stranici Monopol Srbija (MonopolySerbia). Vuković je kazao da su u Evropi „samo četiri države dobile svoje edicije na nivou cele zemlje, iako je 111 država u svetu dobilo svoje verzije Monopola sa gradovima“. 
Direktor globalnih operacija Monopola Piter Grifin predložio je da se na srpskoj Monopol tabli nađu Kalemegdan, Petrovaradinska tvrđava, Đerdap je predlog direktorke Turističke organizacije Srbije Gordane Plamenac, a gradska sekretarka Tijana Maljković predložila je Stari dvor. 

Povezana vest:  Belgrade Fashion Week: Plac kreativnosti