BELhospice tim u trci zahvaljujuci ABSAlpha Bank Srbija sponzor BELhospice tima na Beogradskom maratonu

Alpha bank Srbija donacijom sredstava humanitarnoj organizaciji BELhospice, koja pruža palijativno zbrinjavanje terminalno obolelim onkološkim pacijentima, podržala je drugu godinu za redom učešće te organizacije na najmasovnijoj i najomiljenijoj manifestaciji koja se već 28 godina održava u Beogradu.
Učešćem na ovogodišnjem Beogradskom maratonu, Alpha bank Srbija želi da učvrsti vezu između uspešnog poslovanja i promovisanja pravih vrednosti. Najbolji dokaz za to jeste i učestvovanje brojnih zaposlenih u trci zadovoljstva, koji će na taj način dodatno skrenuti pažnju na probleme sa kojima se BELhospice susreće u svom radu.
Učešće u humanitarnim akcijama, kao i aktivnostima koje podržavaju zdrav i pozitivan način života, kao što je Beogradski maraton, u skladu je sa politikom društveno odgovornog poslovanja Alpha bank Srbija, koja svojim primerom želi da apeluje i na ostale kompanije da se pridruže i budu odgovoran partner zajednice u kojoj posluju.

Povezana vest:  FONDACIJA PRINCEZE KATARINE DONIRALA ELEKTRIČNE KREVETE U VREDNOSTI VIŠOJ OD 51,000 EVRA BOLNICI U ZRENJANINU