IDEA i ove godine ponosni sponzor SuisseGas beogradskog maratonaIDEA i ove godine ponosni sponzor SuisseGas beogradskog maratona

IDEA je, u želji da podrži sportski duh i prave takmičarske vrednosti, nastavila dosledno tradiciju podrške pa je tako i ove godine bila ponosni sponzor i prijatelj 28. Suisse Gas beogradskog maratona koji se već gotovo tri decenije organizuje u našoj prestonici.
Kao kompanija koja aktivno učestvuje u gotovo svim važnijim beogradskim manifestacijama IDEA se i ove godine uključila sa akcijom humanitarnog karaktera. Veliki broj zaposlenih su rame uz rame, sa studentima Ekonomskog fakulteta, kao i FON-a i DIF-a, zajedno sa predstavnicima KK Crvena zvezda i Beo Zoo vrta, trčali kako bi dali svoj doprinos izgradnji dečijeg kutka u Beo Zoo vrtu.
Na cilju je sve učesnike oduševila postavljena stolica za masažu kao pomoć za opuštanje napetih mišića i zdravo okrepljenje u vidu jabuka koje predstavljaju simbol zdravlja i zdrave ishrane. IDEA je tokom dana na manifestaciji Beogradskog maratona i u svojim prodavnicama koje se nalaze tokom trkačke staze podelila više od 500 kilograma voća svima koji su tog dana bili spremni da podrže ovu najmasovniju sportsku manifestaciju u Srbiji.
IDEA na ovaj način želi da podigne svest o zdravom načinu života, koji podrazumeva praktikovanje fizičke aktivnosti i zdravu ishranu. Pored brojnih ulaganja u privredu, IDEA takođe vodi računa o zajednici u kojoj posluje i želi da promoviše pozitivne emocije, prave ljudske i sportske vrednosti. Na taj način želi da utiče na stvaranje sredine koja će biti bolja za život građana Srbije, a to potvrđuje i kampanja „Beograd grad novih IDEA“ koja je pružila podršku mnogim najznačajnijim gradskim manifestacija među kojima su Beogradski maraton, Noć muzeja, Sajam knjiga, Ulica otvorenog srca i mnoge druge.

Povezana vest:  Henkelov konkurs za najlepšu porodičnu fotografiju - Silan „Trenuci nežnosti“