Dalibor Aleksic - Hemofarmov trkac stafete u ciljuVeliki uspeh takmičara Hemofarma na 28 SuisseGas Beogradskom maratonu

Uprkos kiši, više od 30 hiljada takmičara i takmičarki, trčalo je na najmasovnijoj manifestaciji zdravlja – Beogradskom maratonu. Među njima je na cilj i u rekordnom roku stiglo i sedam štafetnih ekipa Hemofarma. Trčali su pod sloganom „Svim srcem“, u znak podrške humanitarnoj akciji Hemofarm Fondacije za obnovu dečjeg pozorišta „Boško Buha“.
Podršku Buhi dao je i Aleksandar Popović, bivši državni reprezentativac i osvajač medalja u sprinterskim trkama. Među 20 hiljada takmičara on je „branio“ boje Hemofarma u Trci zadovoljstva.
„Znamo da ni država ni grad nemaju dovoljno novca za delatnost kao što je kultura, Hemofarm je tu da pomogne. I ja sam učešćem u ovoj trci hteo da dam simboličan doprinos podršci pozorištu. Ljudi koji su se bavili atletikom znaju koliko je zadovoljstvo trčati i pobediti samog sebe“, rekao je Popović.
Hemofarm je za sve učesnike, u svom šatoru, obezbedio pomoć profesionalnih masera i lekara kao i neophodne vitamine i suplemente za okrepljenje.
„Drago mi je što je Hemofarmov šator bio zborno mesto dobre energije i sumiranja odličnih rezultata u današnjoj trci. Nadam se da je isto tako i naša poruka „Svim srcem“ za Boška Buhu i SMS 3088 doprla do velikog broja ljudi, rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.
Hemofarm Fondacija nastavlja nacionalnu kampanju „Svim srcem“ u kojoj je fokus na zdravlju nacije. Uskoro bi trebalo da budu poznati i rezultati SMS akcije za pomoć najstarijem dečijem pozorištu u Beogradu „Boško Buha“.

Povezana vest:  Donacija Lajlfajn Kanade domu za decu i omladinu preko Fondacije NJ.K.V. Princeze Katarine