sara 3L’Oréal Paris sa ponosom predstavlja MAKEUP GENIUS – revolucionarnu aplikaciju za virtuelno šminkanje

L’Oréal Paris predstavio je Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju za pametne uređaje, kojom najavljuje novo digitalno doba u svetu dekorativne kozmetike. Prvi virtuelni makeup simulator, koji snove o šminkanju za nekoliko trenutaka pretvara u stvarnost, od sada je dostupan i u Srbiji.

sara 4Makeup Genius vam pruža mogućnost da, jednostavnim pritiskom na ekran, na sopstvenom odrazu isprobavate razne makeup proizvode, nijanse i stilove šminkanja. Možete da eksperimentišete sa bezbroj varijanti i posmatrate kako se šminka odmah pojavljuje i prilagođava vašem licu, prateći svaki vaš pokret! Ajlajneri, ruževi, rumenila… Isprobajte svaki proizvod, svaku nijansu, svaki look. Osmehujte se, namigujte, menjajte izraz lica… Šminka prati vašu mimiku kao da ste je zaista naneli. Virtuelna šminka nikada nije izgledala tako stvarno!
Makeup Genius donosi i ekspertizu profesionalnih šminkera. U samo jednom programu možete da pogledate i brojne savete, predloge i tutorijale. A kada otkrijete proizvod koji vam odgovara, ova aplikacija vam omogućava i da ga odmah naručite preko interneta.

Povezana vest:  Predstava Frida Kalo ponovo u Madlenianumu

Aplikacija je besplatna i dostupna za iOS i Android.
Preuzmite Makeup Genius i postanite deo revolucije u šminkanju!