I LOVE FASHION I LOVE KIDS PLAKATDođite na „I Love Fashion I Love Kids“ događaj u novi Bitef Art Cafe 24.maja

Projekat „I LOVE FASHION, I LOVE KIDS“ ima za cilj da okupi decu i tinejdžere, zajedno sa odraslima koji veruju u njih i žele da ih ohrabre da sanjaju velike snove.

Projekat „I LOVE FASHION, I LOVE KIDS“ je korak ka pozitivnim promenama u odrastanju i vaspitanju dece koji koristi modu I scenski nastup kao sredstvo za osnaživanje naših najmlađih. Okupljamo na jednom mestu poznate iz sveta mode, sporta, muzike i kulture koji žele da im pomognu u izgradnji njihovog ličnog stila, samopoštovanja i daju im snagu za samopouzdanje i poverenje koje im je potrebno da se suoče sa izazovima života. Kroz pravi pristup najmlađima, radimo na njihovom ličnom identitetu, kreativnom razvoju kroz zanimljive i inovativne radionice i afirmaciju dečijih telenata.

Povezana vest:  Izvor blizak paru otkriva: Hajdi Klum i Sil se ne razvode

Projekat „I LOVE FASHION, I LOVE KIDS“ započinjemo dešavanjem koje će se održati 24. maja u Novom Bitef Art Cafeu, od 11 do 15 časova koje ima za cilj da okupi decu i tinejdžere, zajedno sa odraslima gde će imati priliku da predstave svoju kreativnost kroz različite radionice, uživaju u nastupima talentovane dece, gostovanju poznatih ličnosti i modnim revijama.

Jedan deo programa Projekta „I LOVE FASHION, I LOVE KIDS“ biće namenjen i tinejdžerima koji će moći da dobiju savete mladih modnih dizajnera o stajlingu za malu maturu, aktuelnim modnim trendovima i važnosti mode i jedinstvenog modnog stila svakog tinejdžera za njegovo odrastanje, samopouzdanje i lični identitet.

PROGRAM:

OTVORENI FOTOGRAFSKI STUDIO – Za svu decu do 16 godina koja žele da se taj dan fotografišu i   prijave za učešće u snimanju kalendara „I LOVE FASHION, I LOVE KIDS“ ZA 2016.godinu u organizaciji Afirmativnog centra.

Povezana vest:  Avon noviteti u septembru

KREATIVNO MODNE RADIONICE – Za mlađu (do 6 godina) i stariju decu (do 12 godina) koje će voditi modni dizajner Anja Plemić ( učestvovala kao individualni dizajner na Serbia fashion week-u) i njene kolege  Ivana Radić i Florijan Krah.

PAMETNA IGRAONICA ZA NAJMLAĐE – interaktivne igraonice sa drvenim i ekološkim igračkama

RADIONICA DOBROG STILA ZA MALE MATURANTE – Predlozi i saveti oko odabira garderobe, frizure i šminke za maturku proslavu radionicu vodi Anja Plemić – mlada modna dizajnerka i predstavnici frizerskog salona Twiggy

AFIRMAONICA – Afirmacija talentovanih učenika osnovne škole „Mihailo Petrović Alas“ – Kroz muzički   nastup talentovanih  učenika starijih razreda

POZNATI VAM SAVETUJU –od 13 časova Intervjui sa poznatim ličnostima, koje vode deca, članovi Afirmativnog centra. Gosti Ivan Golušin- voditelj TV Pink; Ivana Vučićević – direktor TV Studio B; Danijela Jankov – voditeljka TV Prva; Danijela i Stefan Buzurović – voditeljka i glumac; Marija Egelja – voditeljka TV Pink

Povezana vest:  Virutelno EŠ u Delta Cityju

REVIJE

–  Wanna Be&Toy

– Mala Maštaonica

– Predlozi maturskih modela modne dizajnerke  Anje Plemić

– Defile malih maturanata i predstavljanje njihovih stajlinga na sceni

MUZIKA KROZ VREME PUTUJE SA NAMA – muzički nastup dece na engleskom jeziku – The Bond    Language Centre

PLESNI NASTUP – Fitnes studio LADIES CORNER

– devojčice uzrasta od 4 – 14 godina koreografijama plesnog stila SHOWDANCE, pod pokroviteljstvom plesne grupe FLY.

– devojčice uzrasta od 4 – 9 godina ritmička gimnastika pod vodjstvom Aleksandre Scerbak.

Nedelja 24. maj od 11 do 15 časova

NOVI Bitef Art Cafe , Mitropolita Petra 8

Ulaz besplatan