Badi Valastro 1

Badi Valastro družiće se sa fanovima iz Srbije 1. juna u UŠĆE Shopping Center-u

Badi Valastro boravi u Beogradu 1. i 2. juna

Badi će iskoristiti posetu da upozna fanove iz Srbije i da promoviše programe o venčanjima koji će biti prikazani u junu na TLC-u kao i novu sezonu serije „Stručnjak za torte” koja će biti prikazana u septembru

Povezana vest:  TUBORG nastavlja kampanju promovisanja odgovorne konzumacije alkohola na koncertu grupe Depeche Mode

Susret sa fanovima biće upriličen 1. juna u UŠĆE Shopping Center-u

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boraviće u Beogradu tokom prvog i drugog juna. Čuveni „kralj torti“ u Beograd doalzi kako bi upoznao fanove iz Srbije i kako bi promovisao programe o venčanjima koji će na TLC-u biti prikazani u junu, kao i novu sezonu serije „Stručnjak za torte“ koja će biti prikazana u septembru.

Povezana vest:  Bez Šeron Stoun na gala večeri fondacije amFAR

TLC kanal, koji  je deo portofolija kompanije  Discovery  Networks, vodeći  je ženski  dokumentarni ,,lifestyle“ kanal  u Srbiji, dok je Badi Valastro miljenik srpske publike i neko čiji su dolazak ljubitelji njegovih emisija intenzivno priželjkivali.

Badi će svoj dolazak iskoristiti i za upoznavanje sa velikim brojem fanova u Srbiji, pa će tako svi zainteresovani biti u prilici da uživo vide Badija na događaju koji će TLC organizovati u UŠĆE Shopping Center-u, 1. juna od 18:00.

Povezana vest:  Nekoliko stotina pacova u sedištu magazina Vog

Fanovi koji žele da na događaju lično upoznaju Badija treba da posete Facebook stranicu TLC Srbija i odu na tab „Upoznaj Badija“ (http://on.fb.me/1PXsEc4 gde mogu pronaći sve potrebne informacije.