eucern pokloni sun

Atraktivni pokloni uz kupovinu Eucerin preparata za zaštitu od sunca!

Odavno znamo da nam za kompletnu zaštitu od sunca nije dovoljan samo jedan preparat. Lice je intezivnije izloženo negativnim sunčevim zračenjima i, najčešće, zahteva veći faktor zaštite, kao i preparate koji su odgovarajući našem tipu kože. Za telo biramo one preparate koji nam odgovaraju i po formulaciji i po zaštitnom faktoru, ali i po načinu nanošenja. Na spisak dodajemo i preparate specijalno formulisane za zaštitu dečje kože.
Eucerin® razume vaše potrebe i podržava brigu o zdravlju vaše kože, zato vas nagrađuje atraktivnim poklonima:
modernom torbom za plažu, ali i za gradske šetnje – uz kupljena tri Eucerin® preparata za zaštitu od sunca,
neseserom u koji mogu stati i ostale sitnice za plažu – uz kupljena dva Eucerin® preparata za zaštitu od sunca
setom igračaka za plažu za decu, koje će okupirati njihovu pažnju dok bezbedno i zaštićeno uživate u slobodnom vremenu – za kupovinu jednog Eucerin® preparata za zaštitu od sunca za dec
Kada ovom paketu dodate naočare, kape, marame…spremni ste da bezbedno i s potpunim uživanjem provedete lepe sunčane dane. Uz najlepše želje s kojima vas prati vaš Eucerin®!

Povezana vest:  Sutra plivanje za Časni krst

Savet plus: Za dodatne informacije o izboru preparata za zaštitu od sunca koji odgovaraju baš vašoj koži i koži vaše porodice, posetite sajt www.eucerin.rs ili se obratite vašem apotekaru. Akcija se odvija u Eucerin® partner apotekama, a termini se razlikuju po apotekama. Akcija traje dok traju zalihe poklona i ne važi za poklon pakovanja i artikle čija je cena već snižena.

Povezana vest:  Bez PDV-a na donacije hrane bilo bi obezbeđeno dodatnih 1.2 miliona obroka godišnje

Kupovinom Eucerin® preparata za zaštitu od sunca pomažete nabavku dermoskopa za sve javne dermatovenerološke ordinacije u Srbiji u okviru akcije za rano otkrivanje raka kože „Pregled za sve“ koju sprovode Eucerin i Fond B 92, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Cilj akcije je jačanje svesti o prevenciji raka kože, kroz primenu svih mera zaštite od potencijalno štetnog uticaja sunčevih zraka na ljudsku kožu, o neophodnosti redovnih samo-pregleda kože, kao i redovnih dermatoloških pregleda.

Povezana vest:  Turkish Airlines saopštio nove cene karata za 18 destinacija