coca cola pop up radnja

COCA-COLA POP UP RADNJA OTVORENA NA TRGU REPUBLIKE

Modeli u Coca-Cola garderobi i aksesoarima promovisali unikatnu kolekciju

Jedinstvena Coca-Cola Pop Up radnja u kojoj će svi ljubitelji ovog pića konačno moći da kupe originalne, brendirane odevne komade i druge modne dodatke, otvorena je u Beogradu na Trgu Republike. Velika modna revija kojom je otvorena Coca-Cola Pop Up radnja prikazala je manekene odevne u odeću i aksesoar sa Coca-Cola potpisom, koje je za ovu priliku stilizovao poznati modni dizajner Darko Kostić. Kostić se takođe pobrinuo i za izgled samog izloga Pop Up radnje, koristeći kao inspiraciju staklenu Coca-Cola flašicu koja ove godine proslavlja 100. rođendan.
„Zahvaljujući neponovljivom obliku i neprolaznom dizajnu Coca-Cola flašica je prepoznatljiva čitav jedan vek i kroz istoriju je bila inspiracija mnogih umetnika uključujući modne dizajnere, slikare i muzičare. Pop Up radnja predstavlja svojevrsno rođendansko iznenađenje koje Coca-Cola poklanja svojim fanovima pored niza drugih aktivnosti kojima se ove godine obeležava veliki jubilej. Karavan kojim Coca-Cola radnja putuje Evropom, već je obišao Budimpeštu, Beč, Varšavu, Sofiju a sada je konačno u našem glavnom gradu“, kazala je Milica Stefanović, predstavnica Coca-Cola sistema.
Ljubitelji Coca-Cole imaće prilike da narednih sedam dana kupe moderno dizajnirane majice, dukserice, kačkete, te aksesoare poput kofera, torbi, nakita, postera, futrola za mobilne telefone i mnoštvo drugih stvari.
Pored odličnog šopinga fanove Coca-Cole koji posete radnju svakog dana očekuje i zanimljiv zabavni program kao i niz drugih iznenađenja.
Autentični Coca-Cola odevni predmeti, aksesoari i drugi predmeti biće dostupni posetiocima od 2. do 8. jula svakog dana između 12.00 i 22.00 časa.

Povezana vest:  KOMPANIJA EKO SERBIA DONIRALA 5 MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV KORONA VIRUSA

Program dešavanja u Coca-Cola Pop Up radnji narednih dana
03.06 –Maybelline New York Beauty Corner
Posetioci Coca-Cola Pop Up radnje imaće prilike da se od 20 časova druže sa profesionalnim šminkerima iz Maybelline New York koji će im dati najbolji savet kako da odeću, nakit i dodatke koji se mogu kupiti u Coca-Cola radnji uklope kako bi upotpunili svoj izgled.

Povezana vest:  Novi Pantene Thick & Strong – trajna transformacija kose kroz 14 dana

04.06 – Mini koncert X Faktor finalista
Ljubitelji muzičkog šou programa X faktor imaće priliku da se od 20 časova upoznaju sa zvezdama ovog muzičkog takmičenja. Pored druženja, finalisti X Faktora će prirediti i mini koncert za sve fanove.
05.06. – Humanitarna prodaja sa poznatima u ulozi prodavca
Poznati maneken Vladimir Vuksanović i pevačica Ana Štajdohar nadmetaće se ko će uspeti da proda veći broj Coca-Cola stvari iz radnje, a sav novac od zarade tokom dana biće namenjen kupovini sportske opreme za osam osnovnih škola u Srbiji. Akcija počinje u 20 časova.
06.06. – Međunarodni Dan poljubaca
Povedite nekoga s kim volite da se ljubite u šetnju Knez Mihailovom i možda baš vi budete imali sreće da vaš poljubac bude ovekovečen na ekranu Coca-Cola radnje.
07.06. – Just Dance
Od 20 časova posetioci će moći da se oprobaju u zabavnoj interaktivnoj plesnoj igri Just Dance.
08.06. – Hip Hop Life performans
Velika žurka povodom zatvaranja Coca-Cola radnje počinje u 20 časova nastupom grupe hip-hop umetnika okupljene pod nazivom Hip Hop Life. Posetioce očekuje muzički i plesni performans, kao i crtanje grafita.

Povezana vest:  Izložba radova Milene Pavlović Barili otvorena u Kulturnom centru Srbije u Parizu