Reebok Classic X FACE Stokholm

Kolekcija ograničene serije, Reebok Classic X FACE Stokholm, od sada je dostupna širom sveta

Najveći modni hit ovog leta su patike iz limitirane kolekcije Reebok Classic X FACE Stockholm, na vrhu liste najpopularnijih trendova 2015. godine koje su od sada dostupne širom sveta. Glumica i blogerka Ešli Madekve u kampanji „Your Bold Finishes“ otkriva kako da najnovijim modelima patika učinite svoj stil jedinstvenim.
U ovoj kolekciji, modeli patika Freestyle Hi, Classic Leather i Princess imaju novi atraktivni izgled, osvežen kroz svetlucave metalik tonove, dodatke crne i pastelne boje, uz minimum bele, stvarajući jedinstvenu kolekciju koja ohrabruje žene da prevaziđu pravila i istaknu svoj stil.
Kolekcija Reebok Classic X FACE Stockholm spaja modu i lepotu i predstavlja vrhunac modnih kombinacija, a najnoviji modeli patika su najbolji detalj svakog stila.
„Novom kampanjom smo zaista želeli da pokažemo da patike možete nositi skoro uz svaku odevnu kombinaciju. Možete ih kombinovati uz elegantnu garderobu, teksas, kožne detalje, haljine od žerseja ili klasične mantile. Patike su budućnost u modnom stilizovanju. – tvrdi Ešli koja je saradnju sa ovim brendom započela početkom meseca pokretanjem kampanje „Naked Without It“ kada se pojavila u nizu neverovatnih aktova
I Reebok Classic i FACE Stokholm nastali su 80-ih godina i dele nasleđe koje ima snažne korene u osnaživanju žena. Reebok Classic je prvi ikada ponudio aerobik patike za žene, Freestyle, i definisao stil mnogih generacija. FACE Stokholm nastao je u isto vreme u želji da ojača samopouzdanje žena kroz kozmetiku i ulepšavanje.
Linija Reebok Classic X FACE Stockholm dostupna je u izabranim maloprodajnim objektima širom sveta i na sajtu Reebok.com od 1. jula. 2015. godine

Povezana vest:  Nestlé podržava napore EU u motivisanju industrije da ulaže u bolju ishranu