Leontina Beauty  me foto 5

Leontina u beauty centru

Posle naporne sezone i rada na Pinkovim zvezdicama, svom regularnom poslu u DKCu i horu Čarolija, Leontina se prepušta stručnjacima iz Beauty & Me centra i najsavremenijim svetskim metodama za preoblikovanje tela i negu lica. Koristiće trenutno najaktuelniji aparat na svetskom tržištu – Med2 Contour.
Radi se o ultrazvučnom uređaju poslednje generacije – koji eliminiše masne ćelije, razbija celulit i povećava tonus kože. Med2 Contour deluje na problematična područja, kao što su stomak, noge, zadnjica, ruke – kroz tretmane koji se obavljaju u razmaku od 5 do 7 dana, po individualnom režimu.
-Ono što mi najviše prija u centru Beauty & Me jeste individualan pristup visokostručnog osoblja, koje kroz redovne konsultacije sa mnom definiše očekivanja i postavlja realne ciljeve tretmana. Izuzetno mi znači i saznanje da korišćenje aparata Med2 Contour eliminiše i najmanju mogućnost pojave neželjenih efekata povezanih sa tretmanima. Posvećenost i pažnju za moju lepotu koju doživljavam u centru Beauty & Me bih poželela svakoj ženi koja vodi računa o svom izgledu – a naročito ako se bavi dinamičnom i zahtevnom profesijom poput moje! – naglašava Leontina.
Dobitnik prestižne nagrade za „najbolji neinvanzivni uređaj za oblikovanje tela“ na najvećem svetskom kongresu estetske medicine, Med2 Contour je prvi ultrazvučni aparat koji je dobio odobrenje najvišeg državnog tela SAD za regulisanje prakse u medicini i ishrani – Food and Drug Administration (FDA)!
www.beautyandme.rs

Povezana vest:  COCA-COLA VOLONTERI U ULOZI DEDA MRAZA