avon leto 2015

Avon „must have“ proizvodi za letnja putovanja

Najbezbrižnije godišnje doba nije još gotovo – zato iskoristite avgust do maksimuma i uživajte u svemu što vam osunčani trgovi, plaže i parkovi nude! Isplanirajte izlet u prirodu, last minute putovanje na more ili se jednostavno opustite u hladu omiljenog kafića – mi imamo spisak svega što vam je potrebno da u svakoj situaciji zablistate. Evo koji proizvodi su apsolutni „must have“ ovog leta:
Bronzer u prahu daće vašem tenu preplanuli izgled, bez potrebe da se izlažete štetnim sunčevim zracima i predstavlja idealnu završnicu za svaki letnji make-up look. Avon Glow kuglice za bronzani ten u toplim nijansama koje reflektuju svetlost trenutno daju koži blistavi sjaj i predivan osunčani izgled.
Jarki lak za nokte savršeno će naglasiti vaš potamneli ten, a leto je pravo vreme da eksperimentišete sa neobičnim bojama kao što su Flaming Orange i Plush Berry nijanse iz ograničene linije Avon Glow Nailwear Pro+ lakova.
Hidratantna krema treba da bude vaš nerazdvojni saputnik ovog leta, jer ćete njenim redovnim korišćenjem sprečiti da vaša koža zbog izloženosti suncu, suvom vazduhu i visokim temperaturama izgubi sjaj i deluje umorno. Nutra Effects hidratantna krema sa zaštitnim faktorom SPF 15 sadrži ekstrakt čia semena, koje zahvaljujući mogućnosti da upije 12 puta više vode od sopstvene težine pruža koži 24 časa hidratacije!
Lagana ešarpa idealna je za zaštitu od jakog sunca, ali i za prohladne letnje večeri kada vam je potreban dodatan sloj odeće. Birajte neutralne boje koje će se lako uklopiti uz svaku kombinaciju, a mi vam preporučujemo Momoko ešarpu ukrašenu resama u elegantnoj krem nijansi.

Povezana vest:  Idealan je trenutak za negu kao iz salona