Cuvari tajne 5

Novo plesno iznenađenje se sprema u Beogradu – poziv za nove plesače uz instrukcije Milana Gromilića (VIDEO)

Čuvari Tajne su nedavno iznenadno zaplesali na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Upravo se spremaju da otkriju novu tajnu, „Tajnu Beograda“. Ovoga puta, veliki majstor plesa, učitelj Čuvara Tajne, Milan Gromilić, poziva sve ljude da se pridruže u novom plesnom iznenađenju. Ideja je da deca, odrasli, stariji ljudi plešu zajedno, jer samo ako su svi Čuvari Tajne, podiže se lep i radosan talas u gradu Beogradu i u celoj zemlji.

U cilju kreiranja što veće grupe plesača, pripremljen je video u kome Milan Gromilić pokazuje korake koje svako može da nauči, da spreman dođe na probu i da sa ostalim Čuvarima počne da iznenađuje Beograđane, Srbiju i region.Video sa instrukcijama, može se pogledati na linku: VIDEO INSTRUKCIJE- duža verzija i VIDEO INSTRUKCIJE – kraća verzija. Prijave za novi ples i otkrivanje još jedne Tajne Beograda mogu se slati putem Facebook strana:The Secret of Belgrade i Plesna škola Cha-Cha Moon, na Tviteru: twitter.com/TajnaBeograda ili na Instagramu: instagram.com/thesecretofbelgrade. Dovoljno je poslati ime i prezime, mesto boravka, e-mail i kontakt telefon. Svi plesači koji se prijave učestvovaće u novom videu.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2012., Žurka od maskama “Širom zatvorenih očiju” u rezidenciji kneza Pavla

U isto vreme otvoren je i poziv za predloge novih lokacija za ples. Najbolje ideje za mesto održavanja iznenadnog plesnog performasna nagrađuje partner celog projekta, Reebok, a nagrada će biti uručena na otkrivanju naredne Tajne Beograda, vrlo uskoro. Biti bolja verzija sebe je moto kojim se Reebok rukovodi, kao i Čuvari Tajne. Ideja je da se ambijent života obogati pozitivnom energijom, koju Beograd ima u neograničenim količinama, jer Beograd je grad koji je plesao i kada je bilo najteže.

Povezana vest:  Proizvod dostojan kraljevske nege

Da podsetimo, 10. jula su plesači zaplesali i iznenadili posetioce aerodroma, a planira se serija plesnih perfomansa sa višim ciljem: ceo projekat biće zaokružen velikim događajem svetskih razmera čiju lokaciju za sada znaju samo plesači – Čuvari Tajne. Kako je bilo na aerodromu „Nikola Tesla“ može se pogledati OVDE!

Naši sportisti, košarkašice, vaterpolisti, teniseri, plešu pred pobedu, jer ples je energija pobede. Cilj je zajednički trijumf duha i da se stvarnost oboji u lepše boje.

Povezana vest:  Letnja novost – NESQUIK instant napitak sa ukusom jagode

„Nikada ne znate gde možemo ponovo zaplesati…ali pratite nas i zaplešite sa nama!“