UCENJE ZAJEDNO SA SUNDjER BOBOM

OVE ŠKOLSKE GODINE UČI ZAJEDNO SA SUNĐER BOBOM

Uskoro počinju nove školske avanture koje će mališane povesti u svet istraživanja, a tim povodom IDEA je osmislila kako da im te trenutke učini još radosnijim uz školski pribor sa likom njihovog omiljenog junaka Sunđer Boba, koji će biti u ponudi sve do 13. septembra.
Da li ste razmišljali o tome da domaće i pismene zadatke možete da radite zajedno sa drugarom Sunđer Bobom?
IDEA ima rešenje! Uz školski pribor koji nosi lik ovog proslavljenog super heroja, sve obaveze postaju prava zabava. Od „Sunđer Bob“ sveske do „Sunđer Bob“ ranca, od sada možeš da budeš opremljen kompletno za druženje sa školom i budeš deo ekipe Koralovca!
Za one koji nabavku školskog pribora još uvek nisu obavili, IDEA je pripremila vikend akciju, u okviru koje će potrošači moći da pazare ranac po neverovatno dobroj ceni od 399 dinara. Pored toga, u ponudi će za sve mališane na redovnoj akciji biti i brendirana puna pernica po ceni od 999,99 dinara, sveska A5 Sunđer Bob po ceni od 34,99 dinara, pernica Sunđer Bob po ceni 119,99 dinara i još mnogo toga.
Za klince i klinceze koji pak vole da se druže sa različitim junacima iz crtanih filmova, tu je i pribor sa još nekim crtanim junacima kao što su Disney, Hello Kitty, Winx, Cars, Spiderman i mnogi drugi, a tinejdžere i sve one koji vole fudbal očekuje pribor sa obeležjima velikih svetskih fudbalskih klubova.
Ukoliko si i ti ljubitelj slavnog sunđera, ne zaboravi da obezbediš Sunđer Bob opremu za novu školsku godinu!

Povezana vest:  Šta je Tunaholic i zašto je trenutno broj jedan u gastro ponudi Beograda?