grupna 2

Promovisan Mini Tenis Open teniskog turnira poznatih

Učesnici 14. Porše teniskog humanitarnog turnira poznatih ličnosti družili su se kroz igru i zabavu sa najmlađim učesnicima predstojećeg 10. Atlasa Mini Tenis Open turnira – na platou ispred Skupštine grada Beograda. Specijalno priređen mini-tenis teren vrveo je od majstorija kojima su naši budući asovi belog sporta oduševljavali njihove starije partnere sa druge strane mreže, i najavio sjajan teniski vikend na terenima TC Novak na Dorćolu.

Povezana vest:  „Pristupačnost“: Počinju obuke iz znakovnog jezika za zaposlene u ustanovama kulture

Odrasle učesnike ove simpatične demonstracije vodio je savezni Dejvis Kup selektor Bogdan Obradović – dok su u njegovom „timu“ poverenje opravdali  Adriana Čortan, Željko Vasić, Aleksa Jelić, Niggor, Milan Bošković.

 Učesnike ove zanimljive demonstracije pozdravio je Dragan Ćirić ispred Gradskog sekretarijata za sport.  Nekoliko gemova sa mladim teniserima odigrao je i Ministar energetike, Aleksandar Antić koji se u tom trenutku našao ispred Skupštine.

Povezana vest:  Održan izbor za nova lica „Nivea New Faces“, Aleksandra Doknić pobednica

Humanitarni fond turnira i ovoga puta biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“.

Četrnaesti Porše teniski turnir poznatih  i deseti Atlas Mini tenis open za decu biće odigrani u subotu i nedelju, 3. i 4. oktobra na terenima TC Novak, u trajanju od 10 do 18 časova tokom oba dana. Ulaz za publiku je slobodan, uz brojna iznenađenja i zabavu koja  dočekuju poklonike ove tradicionalne manifestacije sporta i humanosti.

Povezana vest:  Odbačena tužba protiv Madone za promociju homoseksualnosti

Humanitarni fond turnira i ovoga puta biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“.

Ne propustite ovaj sjajan sportski i zabavni događaj tokom vikenda, i dođite u najboljem raspoloženju da se družite sa poznatim ličnostima !