Kate Hiudson Campari Calendar 2016

Kejt Hadson je novo zaštitno lice Campari kalendara za 2016. godinu i Bittersweet kampanje

Campari®, kultni italijanski crveni gorko-slatki aperitiv, danas je predstavio holivudsku glumicu Kejt Hadson kao zvezdu svog kalendara za nastupajuću 2016. godinu, koji će zvanično biti predstavljen 18. novembra ove godine.
Tema BitterSweet kampanje za Campari kalendar 2016 je višestruka: inspirisana je prepoznatljivom atmosferom predsedničkih izbora koja metaforično predstavlja suprotnost dveju opozicionih strana. Kalendar prikazuje realno stanje izbora, tražeći od ljudi da zauzmu stav, izraze lično mišljenje i glasaju za svog kandidata. Sa asocijacijom na jedinstven ukus Campari likera koji predstavlja oličenje dualnosti, kalendar ljudima postavlja pitanje sa kojim aspektom klasičnog aperitiva se više identifikuju: gorkim ili slatkim.
Ovaj pozitivan rivalitet je oživeo na stranicama kalendara kroz saradnju između modnog fotografa Mikelanđela Di Batiste i Kejt Hadson koja je otelotvorenje i personifikacija dve duše Camparia: očaravajuće gorčine nasuprot suptilnijoj, intrigantnijoj slasti.
Povodom predstavljanja Campari kalendara za 2016. godinu, Kejt Hadson je izjavila: – Čast mi je što sam pozvana na snimanje za Campari kalendar 2016. Ovogodišnja tema igra se sa nastupajućim izborima u SAD-u, što je savršena metafora za mnogobrojne Campari ukuse. Bilo je uživanje raditi sa Mikelanđelom na kreiranju dva različita lika koji objedinjuju gorko i slatko.
Mikelanđelo Di Batista takođe komentariše učešće na ovogodišnjem projektu: -Campari je brend koji je uvek imao jasan smisao za estetiku i dobro definisan stil, što je upravo ono čime se i sam ponosim. Kejtin entuzijazam i sposobnost da se transformiše između dve ličnosti dozvolila mi je da kreiram fotografije za koje se nadam da su inovativne, inspirativne i maštovite.“
Bob Kunze-Koncevic, generalni direktor Campari drupe dodaje, „Slavljenje i personifikacija kompleksnog Campari ukusa i građenje gorko-slatkog trenda čini ovogodišnji kalendar jedinstvenim.
Svaki mesec je oličenje različitih nota objedinjenih u Campari likeru, uz neverovatan talenat Kejt Hadson i sposobnost da se transformiše iz prijatne, gostoljubive i senzualne u drsku i zavodljivu. Mikelanđelove prelepe fotografije i izražen stil sa lakoćom i elegancijom oživljavaju različite elemente. Imajući u vidu sve navedeno, veoma se radujemo zvaničnom predstavljanju kalendara kasnije tokom godine.“

Povezana vest:  Sve tajne slikarske veštine za najmlađe u UŠĆE Shopping Centru