XMAS RANGE SVI ZAJEDNO

Vichy praznični poklon za idealnu kožu

Život kože je dinamična ravnoteža koja se menja iz dana u dan i zavisi od različitih unutrašnjih i spoljašnjih faktora. Vichy smatra da je nega koju nudimo koži važnija od njene prirode – uz odgovarajuću negu koža može biti preoblikovana i postići svoj ideal. U nastupajućim hladnim danima, koža lica zahteva poseban tretman kako bi zadržala svoju prirodnu blistavost i udobnost. Zdrava i lepa koža je Vichy poklon koji u nastupajućim praznicima možete deliti sa svojim najmilijima. U okviru promocije koja traje do 10. decembra 2015. Vichy nagrađuje kupovinu odabranog Vichy proizvoda za negu posebnim poklonom – novogodišnjom kuglicom Vichy rutine nege.
Bez obzira na tip kože (osetljiva, zrela, suva, sklona nepravilnostima), starost ili stil života koža može biti preoblikovana i dostići svoj ideal. Personalizovana rutina čišćenja, transformacije i nege su tri ključna koraka za otkrivanje idealne kože. Vichy linije proizvoda pažljivo su oblikovane prema različitim potrebama i željama kože svake osobe.

Povezana vest:  Prijavite se na četvrtu radionicu „C klub malih kuvara"

AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA je linija proizvoda za osetljivu kožu lica koja efikasno hidrira isušena područja lica. Osim hidratacije, Aqualia Thermal dubinski jača kožu i daje joj svežiji i blistaviji izgled. Inovacija omogućava koži da neprestano crpi vodu kao da ima na hiljade unutrašnjih termalnih izvora. Koža je snabdevena vodom, svakog dana je sve smirenija i otpornija, spremna za borbu sa hladnim, zimskim danima.

IDEALIA linija proizvoda za negu kože sa prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. Idealia nega daje koži zdrav sjaj i omogućava transformaciju kvaliteta kože: ujednačen ten, glatku površinu kože i ublažene bore.

Povezana vest:  Bezbedno rešenje za naše najmlađe

LIFTACTIV SUPREME je nova progresivna nega za korekciju bora i čvrstine kože koja pruža lifting efekat iz dana u dan. Liftactiv Supreme omogućava borbu protiv starenja tokom celog dana i dugoročnog starenja kože lica: pruža trenutan utisak izglađene i ujednačene površine kože. Koži daje svež i odmoran izgled i dugoročno deluje protiv bora.

NEOVADIOL linija proizvoda u obliku kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena.
NORMADERM Za masnu i problematičnu kožu karakteristična je prekomerna aktivnost lojnih žlezda, stoga pravilna njega predstavlja prvi važan korak na putu do zdravog i lepog izgleda kože. Vichy linija Normaderm potpuna je linija za borbu protiv nepravilnosti odrasle kože.

Povezana vest:  Prijave za BASF Innovation Hub produžene do 30. septembra

NUTRIOLOGIE proizvodi su proizvodi za dubinsko hranjenje vrlo suve i osetljive kože. Trenutno stvaraju osećaj prijatnosti i dubinsku promenu: najsuvlja koža postupno poprima kvalitet normalne kože.

IDEALAN PRAZNIČNI POKLON

Lep je osećaj dobiti poklon, ali je isto tako predivan osećaj darivati i usrećiti najmilije. Zato Vichy uz kupovinu dnevne nege, u periodu od 10. novembra do 10. decembra, nagrađuje vernost svojih potrošača i njihovih najmilijih. Uz kupovinu, na poklon dobijate posebnu novogodišnju kuglicu koja u sebi sadrži uzorke proizvoda i jedinstven kod. Prijavom koda na darujte.vichy.rs, omogućava se slanje praznične želje i odgovarajuće nege za lice kao poklon.