Ivana Zaric-Persil kalkulator

Ivana Zarić predstavila inovativni način uštede

U okviru zajedničkog projekta na temu održivosti kompanija Henkel Srbija i Delhaize Serbia (Delez Srbija), organizovali su edukativnu promociju brenda Persil gde su predstavili jedinstven alat za izračunavanje uštede vremena i novca. Osluškujući potrebe svojih potrošača Persil je kreirao inovativni kalkulator koji izračunava uštede prilikom korišćenja Persil proizvoda koji je Ivana Zarić, ambasadorka brenda Persil predstavila na promociji. Svi zainteresovani posetioci hipermarketa Tempo Ada mogli su da uvide doprinos održivosti koji ostvaruju prilikom izbora i racionalne upotrebe ovih proizvoda.

Povezana vest:  MAX FACTOR novogodišnji setovi idealni pokloni za predstojeće praznike

„Bilo mi je izuzetno drago što sam imala priliku da razmenim iskustva sa posetiocima i posavetujem sve zainteresovane dame kako da im veš, uz pomoć Persil deterdženta, bude besprekorno čist i da ujedno uštede svoje vreme i novac. Pranje veša jedna je od redovnih kućnih obaveza i upravo iz tog razloga Persil deterdžent mi je pomogao da značajno uštedim svoje vreme, novac, vodu i struju prilikom svakog pranja. Praktičan je za primenu, čime ceo proces pranja čini veoma jednostavnim i efikasnim pri otklanjanju neželjenih fleka. Verujem da sada možete da budete sigurni kada je vaša odeća u pitanju, jer će nova Persil formula besprekorno sačuvati tkaninu i boju, i ujedno pružiti odeći savršenu čistoću.“ istakla je Ivana Zarić.

Povezana vest:  Bob Dilan izlaže u Kopenhagenu

Persil tečni deterdžent, pogodan za pranje kako belog, tako i šarenog veša, efikasan je u uklanjanju fleka na svim temperaturama od 20 do 95 stepeni. Zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli, prilikom pranja na nižim temperaturama, ostaci od praška za veš na garderobi više nikad neće predstavljati problem, dok će odeća sa Presil tečnim deterdžentom ostati fenomenalno očuvana.

Povezana vest:  Smanjenje unosa hrane ne mora da bude mučenje