Poznati u SneakerBootsu

NESVAKIDAŠNJE NIKE ISKUSTVO U GALERIJI ŠTAB

U sredu 25. novembra u Galeriji Štab, u Crnogorskoj 10, biće predstavljena jedinstvena Nike izložba, prva ove vrste u našoj zemlji, dok će u četvrtak, 26. novembra, od 17 časova izložba i zvanično biti otvorena za sve posetioce.

Nesvakidašnji Nike doživljaj će sve ljubitelje patika upoznati sa inovacijama ključnim za priču o nastanku SneakerBoots modela, i provesti kroz vremenske izazove kojima ova patika svakodnevno odoleva.

Povezana vest:  Rok za slanje prijava za konkurs Ideja za bolje sutra produžen do 17. jula

Prostor Galerije Štab transformisan je u svetlosnu Nike zonu sa ciljem da se posetioci bolje upoznaju sa Sneaker Boots modelima i na licu mesta iskuse njihov „Be Warm“, „Be Dry“, „Be Seen“ moto, kao i da uživaju u svetlosnim instalacijama i specijalnim elementima postavke koji na jedinstven način replikuju vremenske uslove.

Među poznatim ličnostima koje su podržale Nike SneakerBoots su manekeni Danijela Dimitrovska-Amidžić i Vlada Vuksanović, vizuelna umetnica Vera Vuksanović, kao i glumci Milutin Milošević i Nikola Glišić.

Povezana vest:  Sat koji je neuništiv - Victorinox I.N.O.X. Paracord

Nike SneakerBoots modeli patika redefinišu pojam udobnosti i pružaju neprikosnovenu zaštitu od hladnog vremena. SneakerBoots kombinuju odvažan i moderan stil sa tehnologijom inkorporiranom u samoj patici, koja pruža naprednu zaštitu od vremenskih uticaja na ekstremnim zimskim temperaturama.