NIVEA Hair visual repiar

NIVEA Repair & Targeted Care linija razvijena za izrazito suvu i oštećenu kosu

NIVEA Repair  Targeted CareU potrazi za idealnim proizvodima za negu kose, NIVEA je razvila bogatu Nutri-Essences formulu i unapredila celu svoju liniju za negu i stilizovanje kose.
Kako se kosa vremenom oštećuje i gubi dragocene lipide, dlaka postaje grublja, sve je manje sjajna i frizuru je sve teže oblikovati. NIVEA proizvodi za negu kose sa unapređenom Nutri-Essences formulom zahvaljujući dragocenom ulju makadamije, Euceritu® i lipidima vraćaju kosi sjaj i čine da izgleda negovano i lepo.
Ulje makadamije dobro je poznato po svojim negujućim svojstvima i koristi se u ishrani, kozmetici i medicini zbog visokog sadržaja omega masnih kiselina, kao što su omega-7 lipidi. Njegovo prisustvo u proizvodima za negu kose posebno je važno jer prodire duboko u dlaku, jača je iznutra i poboljšava elastičnost.
Eucerit® ili takozvani „lepi vosak“ je esencija lanolina. Zahvaljujući svojim negujućim i zaštitnim svojstvima, lanolin se već decenijama koristi kao osnovni sastojak čuvene NIVEA plave kreme. Vosak iz lanolina ima važnu ulogu u proizvodima za negu kose jer obavija površinu dlake i na taj način je štiti od spoljašnjih uticaja.
Uvodeći inovativnu KeraDETECT® tehnologiju, NIVEA je našla rešenje čak i za izrazito oštećenu kosu. Reč je o pametnoj tehnologiji nove NIVEA Repair & Targeted care linije, koja oporavlja kosu upravo tamo gde je potrebno, kako bi joj povratila sjaj i elastičnost.
Na koji način ova tehnologija zapravo funkcioniše?
Površinski sloj, kutikula, štiti kosu od negativnih uticaja i oštećenja izazvanih UV zračenjem, stilizovanjem frizure i dejstvom aparata za kosu. Ali ona ujedno štiti i korteks. Kada se kutikula ošteti, korteks više nije u dovoljnoj meri zaštićen te dolazi do pojave rascvetalih i isrkrzanih krajeva dlake. Ovo je znak da postoji negativno naelektrisanje i da je vašoj kosi potrebna dodatna nega, pa čak i u slučajevima kada kutikula nije u potpunosti oštećena. Formula nove KeraDETECT® tehnologije sadrži pozitivno naelektrisane molekule koji privlače negativno naelektrisanje oštećenih delova kose. Zahvaljujući tome, regenerativna komponenta oporavlja kosu upravo tamo gde je potrebno.

Povezana vest:  Revija pasa svih rasa u Delta Cityju

Nova Repair & Targeted Care linija za negu kose

NIVEA Repair & Targeted Care šampon
Negujući šampon sa inovativnom KeraDETECT® tehnologijom prepoznaje oštećenja vlasi i oporavlja kosu baš tamo gde je potrebno. Bogata Nutri-Essences formula koja sadrži hranljivo ulje makadamije i Eucerit®, dodatno hidrira oštećenu i suvu kosu, dubinski oporavlja strukturu vlasi i štiti je od spoljašnjih uticaja – neguje kosu ne čineći je teškom.
250 ml, okvirna cena 279 din

Povezana vest:  Prva beba u Novoj godini u Beogradu je devojčica

NIVEA Repair & Targeted Care balsam

Zahvaljujući specijalnoj KeraDETECT® tehnologiji, balsam oporavlja kosu na mestima oštećenja, pruža joj neophodnu zaštitu i čini je mekom. Negujuća Nutri-Essences formula sadrži hranljivo ulje makadamije i Eucerit®, dubinski prodire u vlas i obogaćuje je lipidima. Za lako raščešljavanje i neodoljivo meku i jaku kosu od korena do samih krajeva.
200 ml, okvirna cena 279 din

Povezana vest:  Eurobank u saradnji sa Fondacijom „Ana i Vlade Divac" i Lagunom predstavila rezultate projekta „Veliko srce"