Vasa-poruka-na-cokoladi-Najlepse-Zelje

VAŠA PORUKA NA ČOKOLADI NAJLEPŠE ŽELJE

Najlepše Želje sa tradicijom stvaranja prave čokolade i brigom o svojim potrošačima, dugom preko 90 godina, priprema posebne poklone za predstojeće praznike. U odabranim Soko Štark radnjama, svi koji žele svojim voljenim da daruju poklone pune ljubavi moći će to i da učine u periodu od 13 i 14.2 kao i 7 i 8.3. 2016. godine.

U odabranim Soko Štark radnjama svi zainteresovani mogu da poklone najdražima poruke ručno ispisane na samoj čokoladi Najlepše Želje. Na svakoj od lokacija, u određenom periodu, biće prisutan kaligraf koji će Vašu ličnu poruku preneti na čokoladu. Sa velikom pažnjom smo odabrali i Najlepše Želje kaligrafe, koji su umetnici sa iskustvom, zaslužni za mnoge kreativne radove ne samo u Srbiji, već i širom sveta.

Povezana vest:  Knjiga ''Misterije Ginkove ulice'' Uroša Petrovića nagrađena i u Italiji

Želeli smo svojim potrošačima da se zahvalimo na dugoj vernosti i da im poklonimo Najlepši znak pažnje kojim će usrećiti one do kojih im je stalo.

Kaligrafe možete naći u Soko Štark radnjama u Zemunu, Ulica Glavna broj 14 od 12H do 15:45H i u Vasinoj ulici broj 14 od 16:15h do 20H i to 13. i 14.2. i 7 i 8.3. 2016 godine.

Povezana vest:  Bečki Oktoberfest počinje 24. septembra

Tajna neodoljivosti čokolade „Najlepše želje“ je u tome da se pravi isključivo od prirodnih sastojaka – kakaa, kakao butera, mleka i šećera.
Najlepše želje su čokolada koja prati želju potrošača za novim ukusima, tako da danas najfiniju mlečnu čokoladu Najlepše želje imamo sa dodacima lešnika, badema, mlečnog krema, nugat fila, jagode i jogurta, kao i čuvenu crnu čokoladu.

Povezana vest:  CAPITAL SOLEIL - VISOKA ZAŠTITA ZA IDEALNU KOŽU I ZIMI

Poklonite Najlepši znak pažnje onima do kojih vam je najviše stalo!